Αφίχθησαν στη Μήλο οι Μητροπολίτες (ΦΩΤΟ)

milos-16

Μήλος | Αιμίλιος Πολυγένης

Στο νησί της Μήλου έφτασαν πριν από λίγη ώρα οι Μητροπολίτες που θα συμμετάσχουν στους εοερτασμούς για την ανακήρυξη της Μήλου σε Ιερό Νησί.

Οι Μητροπολίτες που αφίχηθησαν είναι Διδυμοτείχου Δαμασκηνός, Βρεσθένης Θεόκλητος, Καισαριανής Δανιήλ, Πειραιώς Σεραφείμ, Σιδηροκάστρου Μακάριος, Χαλκίδος Χρυσόστομος, Ζιχνών Ιερόθεος, Κορίνθου Διονύσιος, Μεσσηνίας Χρυσόστομος, Παροναξίας Καλλίνικος, Ιλίου Αθηναγόρας, Κηφισίας Κύριλλος, Λαγκαδά Ιωάννης και Ιερισσού Θεόκλητος.

Αύριο, Σάββατο στο νησί θα αφιχθεί ο Προκαθήμενος της Ελλαδικής Εκκλησίας, Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος, ο οποίος θα εορτάσει τα ονομαστήριά στη Μήλο.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος συνόδεψε τους Μητροπολίτες από το Λιμάνι του Πειραιά μέχρι και την Μήλο.

Επίσης οι Μητροπολίτες Χαλκίδος, Κορίνθου και Μεσσηνίας είχαν στο ξενοδοχείο που διαμένουν σύντομη συνάντηση με τον Υπουργό Εργασίας κ. Ιωάννη Βρούτση ο οποίος βρίσκεται στο νησί της Μήλου.

milos-1

milos-2

milos-3

milos-4

milos-5

milos-6

milos-7

milos-8

milos-9

milos-10

milos-11

milos-12

milos-13

milos-14

milos-15

milos-17

milos-18

milos-19

milos-20

 

Εμφανίσεις: 98169
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!