Άγνωστοι διέρρηξαν την κατοικία του Μητροπολίτη Χίου

ImageΆγνωστοι δράστες, πλην όμως απ' τις κινήσεις τους μάλλον γνωστοί στην Αστυνομία, έκλεψαν και τον Μητροπολίτη Χίου.

Συγκεκριμένα στην αρχή του μήνα, στη διάρκεια απουσίας του Σεβασμιωτάτου στην Αθήνα, διέρρηξαν το σπίτι του στην περιοχή Αγίου Μακαρίου και αφαίρεσαν δεκάδες εγκόλπια, επίχρυσες εικόνες, ρολόγια, τιμητικές πλακέτες και γενικά αντικείμενα που έχουν κυρίως συναισθηματική και όχι χρηματική αξία.

Ο Μητροπολίτης αντελήφθη την κλοπή και ειδοποίησε την Αστυνομία παραμονή των Φώτων με την παράκληση να μη δημοσιοποιηθεί το γεγονός αφού επιπρόσθετα ο Χίου Διονύσιος δήλωσε, ότι δεν επιθυμεί την δίωξη των δραστών.

Η αστυνομία άρχισε την έρευνα, μεταξύ άλλων και στο σπίτι οικογένειας γνωστών διαρρηκτών, που έχουν πονοκεφαλιάσει την αγορά, μονίμως συλλαμβάνονται για κλοπές και μονίμως λόγω της ελαστικής έως κλεφτοπροστατευτικής ελληνικής νομοθεσίας είναι εκτός φυλακών.

Εκείνοι προφανώς μέσα στον πανικό τους πέταξαν τα εγκόλπια του Μητροπολίτη σε ένα χωράφι στην περιοχή του νερού Πάγκαλου.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Αλήθεια» μια ηλικιωμένη τα βρήκε μέσα σε πλαστική σακούλα, και αμέσως ειδοποιήθηκε η αστυνομία.

Τέλος, τα κλοπιμαία παραδόθηκαν χθες το απόγευμα απ' τον Αστυνομικό Διευθυντή Κυριακό Αφενδούλη στον Σεβασμιώτατο στο γραφείο του στη Μητρόπολη.

Εμφανίσεις: 56098
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!