Μητροπολίτης Προκόπιος «Ο λαός με πίστη στον Θεό θα φτάσει νικηφόρα στο τέλος»

ImageΜε θρησκευτική κατάνυξη και ευλάβεια εορτάστηκε στη Νέα Καρβάλη της Καβάλας, η εορτή του Αγίου Γρηγορίου του Θεολόγου.

Της Θ. Λειτουργίας στον ομώνυμο ιερό του Αγίου Γρηγορίου προεξήρχε ο Σεβ. Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος, συμπαραστατούμενος από δύο αρχιερείς.

Να σημειωθεί, ότι παρά το τσουχτερό κρύο πλήθος κόσμου παρέστη στην Θ. Λειτουργία, πολλοί από αυτούς περπάτησαν χιλιόμετρα για να τιμήσουν τον Άγιο.

Ο Μητροπολίτης Προκόπιος σε δηλώσεις του αναφέρθηκε στις δύσκολες μέρες που περνάει ο Ελληνικός λαός, αλλά επεσήμανε ότι με την πίστη στο Θεό θα βγούμε νικητές.

«Αυτό που διαμηνύετε είναι, ότι ο ορθόδοξος ελληνικός λαός μας, μέσα από τις δοκιμασίες αντλεί δύναμη από την πίστη του. Επικαλούμενος τις ευλογίες του Τριαδικού Θεού, μπορεί να συνεχίσει τους αγώνες του για να φτάσει νικηφόρα στο τέλος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης Φιλίππων κ. Προκόπιος.

Εμφανίσεις: 73055
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!