Τιμόθεος Άνθης: ''Ο πρώην Θεσσαλιώτιδος θα είναι για μένα ο πατέρας μου'' (ΒΙΝΤΕΟ)

anth

Του Αιμίλιου Πολυγένη

"Σας ευχαριστώ Μακαριώτατε, για την πατρική σας αγάπη, για την συγχωρητικότητά σας, για την μεγάλη καρδιά που δείξατε σε εμένα και την εμπιστοσύνη με την οποία με περιβάλλατε", ψέλλισαν τα χείλη του νέου Μητροπολίτη Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου κατά τη διάρκεια του Μικρού Μηνύματος.

Ο κ. Τιμόθεος φανερά συγκινημένος ευχαρίστησε τον Σεβ. Μητροπολίτη Καλαβρύτων με του οποίου την πρόταση βρέθηκε στην Σύνοδο, τονίζοντας ότι όλα αυτά τα χρόνια ωφελήθηκε από την συνεργασία του με τους Αγίους Αρχιερείς.

Επίσης αναφέρθηκε στον πνευματικό του πατέρα μακαριστό Μητροπολίτη Κερκύρας κυρό Τιμόθεο, καθώς και στον μακαριστό Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κυρό Χριστόδουλο ο οποίος τον ετίμησε με την εμπιστοσύνη και αγάπη του.

"Σας διαβεβαιώνω Μακαριώτατε, πως ο Μητροπολίτης πρώην Θεσσαλιώτιδος κ. Κύριλλος θα είναι για μένα ο πατέρας μου. Ενώ ο Επίσκοπος Ρεντίνης θα είναι γνήσιος αδελφός και φίλος της διακονίας της Ιεράς Μητροπόλεως", τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Τιμόθεος.

Διαβάστε επίσης: Ο Αρχιμ. Τιμόθεος Άνθης εξελέγη Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος

Εμφανίσεις: 98052
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!