Πανήγυρις Ι.Ν. Προφήτου Ηλιού στην Αγία Βαρβάρα Αττικής (ΦΩΤΟ)

agiabarbara-4

Στις 19 και 20 Ιουλίου πανηγύρισε με μεγαλοπρέπεια ο Ι. Ν. Προφήτου Ηλιού του Δήμου Αγίας Βαρβάρας Αττικής.

Την παραμονή της εορτής τελέσθηκε Πανηγυρικός Εσπερινός, χοροστατούντος του Θεοφιλ. Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ. Προκοπίου, Βοηθού Επισκόπου της Ιεράς Μητροπόλεως Νικαίας, με την συμμετοχή Ιερέων και Ιεροψαλτών απ’ όλη την Αττική, οι οποίοι λάμπρυναν με την παρουσία τους την Πανήγυρη.

Ακόμη, στον Εσπερινό παρέστη ο Υπουργός Εσωτερικών κ. Αργύρης Ντινόπουλος.

Το πρωί της εορτής, Κυριακή 20 Ιουλίου, ιερούργησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νικαίας κ. Αλέξιος ενώ το απόγευμα της Κυριακής τελέσθηκε ο μεθέορτος Εσπερινός και η Λιτάνευση της ιεράς Εικόνος του Προφήτου Ηλιού, προεξάρχοντος και πάλι του Θεοφιλ. Επισκόπου Χριστιανουπόλεως κ. Προκοπίου.

Στην Λιτανεία παρέστη ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας κ. Γεώργιος Καπλάνης, ο πρώην Δήμαρχος κ. Λάμπρος Μίχος, οι Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι καθώς και πλήθος ευλαβών προσκυνητών.

Η Ενορία του Προφήτου Ηλιού συμπληρώνει 50 χρόνια ζωής και λειτουργίας και διακονεί τον ευσεβή λαό της άνω Αγίας Βαρβάρας, μιας συνεχώς αναπτυσσόμενης περιοχής.

agiabarbara-1

agiabarbara-2

agiabarbara-3

agiabarbara-5

agiabarbara-6

agiabarbara-7

agiabarbara-8

agiabarbara-9

agiabarbara-10

Εμφανίσεις: 71703
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!