Κορωνείας: ''Ας εμπιστευόμαστε στον Θεό τα αιτήματά μας'' (ΦΩΤΟ)

koroneias-10

Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγ. Άννης Περιβολίων (Ταύρου) χοροστάτησε κατά τον Όρθρο και προεξήρχε της Θ. Λειτουργίας ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Κορωνείας κ. Παντελεήμων.

Τον Σεβασμιώτατο πλαισίωναν οι ιερείς του Ναού. Αρκετοί πιστοί που ευλαβούνται την Αγ. Άννα,παρά το εργάσιμο της ημέρας, προσήλθαν να λειτουργηθούν και να ζητήσουν τις πρεσβείες της Αγίας.

Ο Σεβασμιώτατος στις λίγες σκέψεις που είπε προ της Απολύσεως τόνισε ότι λειτουργεί διαφορετικά το ρολόι του Θεού από το δικό μας. Γι' αυτό εμείς, όταν ζητάμε κάτι από τον Θεό, το θέλουμε αμέσως.

Ομως ο Θεός απαντά αν Εκείνος το κρίνει και όταν το κρίνει. Αυτό το γνώριζε η Αγία Αννα, γι' αυτό και περίμενε με υπομονή, όπως είπαμε και χθες, είπε ο Σεβασμιώτατος, την εκπλήρωση του αιτήματός της.

Και το δεύτερο που υπογράμμισε ο Σεβασμιώτατος είναι οτι ο Θεός μας δίνει ¨υπερεκπερισσού ων αιτούμεθα ή νοούμεν¨ (Έφεσίους γ.20 ).

Ένα παιδί ζητούσε η Αγ. Άννα και ¨Ζωήν την κυήσασαν εκυοφόρησεν¨, εγέννησε την Παναγία, την μητέρα της Ζωής.

Ας εμπιστευόμαστε λοιπόν στον Θεό τα αιτήματά μας και ας περιμένουμε την δική Του απάντηση, κατέληξε ο Σεβασμιώτατος.

koroneias-1

koroneias-2

koroneias-3

koroneias-4

koroneias-6

koroneias-7

koroneias-8

koroneias-9

Εμφανίσεις: 32560
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!