Δορυλαίου Νίκανδρος: ''Οι Άγιοι επικοινωνούν μαζί μας'' (ΦΩΤΟ)

dorulaiou-27

Του Ευάγγελου Καρπαθάκη

Με Βυζαντινή μεγαλοπρέπεια τελέστηκε ο πανηγυρικός εσπερινός της Αγίας Οσιομάρτυρος Παρασκευής στον Ομώνυμο Ιερό Ναό της Νέας Σμύρνης.

Στον εσπερινό χοροστάτησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος, συγχοροστατούντος του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο οικείος Μητροπολίτης κ. Συμεών, ο οποίος ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Δορυλαίου κ. Νίκανδρο, ενώ του ευχήθηκε ο Θεός να των ενισχύει.

Αναφέρθηκε δε στην διακονία του στον Ιερό Ναό Αγίου Αλεξάνδρου Φαλήρου όπου ο κ. Νίκανδρος διετέλεσε ως ιερέας προ ετών.

Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Δορυλαίου κ. Νίκανδρος από την πλευρά του στην ομιλία του, αναφέρθηκε στην επικοινωνία που έχουν οι Άγιοι με τους ανθρώπους όταν ζητούμε την πρεσβεία τους.

Τέλος αύριο στον Όρθρο και την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία, θα προεξάρχει ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Σμύρνης κ. Συμεών.

dorulaiou-1

dorulaiou-21

dorulaiou-22

dorulaiou-23

dorulaiou-24

dorulaiou-25

dorulaiou-26

dorulaiou-2

dorulaiou-3

dorulaiou-4

dorulaiou-5

dorulaiou-6

dorulaiou-7

dorulaiou-8

dorulaiou-9

dorulaiou-10

dorulaiou-11

dorulaiou-13

dorulaiou-14

dorulaiou-15

dorulaiou-16

dorulaiou-17

dorulaiou-18

dorulaiou-19

Εμφανίσεις: 55047
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!