Τον Προστάτη του τίμησε το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων

noso-4

Το Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ιωαννίνων τίμησε τον προστάτη του Άγιο Παντελεήμονα, στον οποίο είναι αφιερωμένος και ο Ιερός ναός του Ιδρύματος.

Το απόγευμα του Σαββάτου 26/7, στις 19:30 τελέστηκε πανηγυρικός Εσπερινός μετ' αρτοκλασίας και λιτάνευση της Ιεράς Εικόνος του Αγίου εντός του Νοσοκομείου.

Την κυριώνυμη ημέρα της Εορτής, Κυριακή 27/7, τελέστηκε Όρθρος και Θεία λειτουργία, μετά το πέρας της οποίας τελέστηκε και ιερό μνημόσυνο για την ανάπαυση της ψυχής της δωρήτριας του Ναού αείμνηστης Νίκης – Αικατερίνης Μπούντα.

Τις Ιερές ακολουθίες παρακολούθησε πλήθος πιστών, τόσο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, ασθενών και συγγενών τους όσο και επισκεπτών.

Ο ιερέας του Νοσοκομείου, στο σύντομο κήρυγμά του στον εσπερινό της εορτής, αναφέρθηκε στη ζωή και το έργο του Αγίου Παντελεήμονα καθώς και στο υπόδειγμα που οι Άγιοι δίνουν στον καθένα από εμάς για τη ζωή μας.

Τέλος μετέφερε στο εκκλησίασμα τις ευχές και ευλογίες του Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ. Μαξίμου.

noso-3

noso-1

noso-2

noso-5

Εμφανίσεις: 35921
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!