Αγανάκτηση από τον Πρόεδρο του Ι.Σ.Κ.Ε.για τους υπεύθυνους των Μητροπόλεων

ImageΤην αγανάκτηση του εξέφρασε ο  Πρόεδρος του Ι.Σ.Κ.Ε  π. Γεώργιος Σελλής για τους υπευθύνους των Μητροπόλεων διότι μόλις χθες  τέσσερις κληρικοί έπεσαν θύματα της σπείρας που εξαπατά δικαιούχους εφ΄ άπαξ δικαιώματος.

Η διοίκηση του Τ.Π.Δ.Υ. ενημέρωσε έγκαιρα για το γεγονός τις Μητροπόλεις και παρακάλεσε τους υπευθύνους να ενημερώσουν όλους τους κληρικούς για το θέμα αυτό.

Εκτός εξαιρέσεων οι περισσότεροι πέταξαν απ΄ ότι φαίνεται την ενημέρωση στο κάλαθο των αχρήστων με αποτέλεσμα αδελφοί Κληρικοί να συνεχίζουν να πέφτουν θύματα της σπείρας.

Κρούσματα έχουμε σε κληρικούς:

- Εν ενεργεία

- Συνταξιούχους

- Χήρες Πρεσβυτέρες ή οικείους θανόντων Κληρικών που ήταν δικαιούχοι εφάπαξ.

- Τα Μοναστήρια των  Μητροπόλεων τους.

Εδώ πάλι εγείρεται το θέμα της ίδρυσης τοπικών συνδέσμων κληρικών ή παραρτημάτων του Ι.Σ.Κ.Ε  σε κάθε Μητρόπολη που θα φροντίζουν τουλάχιστον για τα στοιχειώδη θέματα των εφημερίων.

Ευχαριστούμε εκ βάθους καρδίας τους υπευθύνους των μέσων ηλεκτρονικής ενημέρωσης γιατί μας παραχωρούν βήμα στον ιστότοπο τους και έτσι ενημερώνουμε έγκαιρα μεγάλη μερίδα κληρικών.

Εμφανίσεις: 49786
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!