Η εορτή της Μεταμορφώσεως στο κέντρο της Αθήνας (ΦΩΤΟ)

ath-8

Με κατάνυξη καί λαμπρότητα εορτάστηκε η Μεγάλη Δεσποτική Εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος Χριστού στον πανηγυρίζοντα αιωνόβιο καί υπό ανακαίνιση Ιερό Ναό της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος (του Κοττάκη), στην περιοχή της Πλάκας, επί της οδού Κυδαθηναίων, της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών.

Ο προεξάρχων Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Νεοχωρίου κος Παύλος, υπεύθυνος Αρχιερεύς της Αρχιεπισκοπικής περιφερείας του Κέντρου των Αθηνών ομίλησε για το υπερφυές καί αποκαλυπτικό μήνυμα της Μεταμορφώσεως του Κυρίου το οποίο φωτίζει αγιαστικά τις καρδιές όλων των πιστών μαθητών του Χριστού καί μετέφερε τις θερμές πατρικές ευλογίες του Μακαριωτάτου Αρχιεπισκόπου Αθηνών καί Πάσης Ελλάδος κου κου Ιερωνύμου.

Ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Βαρθολομαίος Αντωνίου -Τριανταφυλλίδης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο καί τον παρεκάλεσε εκ μέρους όλων των ενοριτών καί των προσκυνητών του Ιερού Ναού, να διαβιβάσει στον Μακαριώτατο Αρχιεπίσκοπο Αθηνών καί Πάσης Ελλάδος κον κον Ιερώνυμο τον σεβασμό καί τις ευχαριστίες, για την πνευματική στήριξη καί τό πατρικό ενδιαφέρον στο ήδη εξαετές, δύσκολο έργο, ανακαινίσεως του ιστορικού Ιερού Ναού.

athina-6

ath-6

ath-7

ath-9

ath-10

athina-7

Εμφανίσεις: 57549
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!