Παραμένει νοσηλευόμενος ο Μητροπολίτης Μεγάρων

1917286

Του Αιμίλιου Πολυγένη

Στο Νοσοκομείο "Ελπίς" συνεχίζει να νοσηλεύεται ο Μητροπολίτης Μεγάρων κ. Βαρθολομαίος.

Ο Σεβασμιώτατος αντιμετώπισε, μεταξύ άλλων, οξύ αναπνευστικό πρόβλημα και χρειάστηκε επειγόντως να μεταφερθεί στο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Το συμβούλιο των ιατρών που τον παρακολουθούν υπογράμμισαν πως ο οργανισμός του είναι πολύ εξασθενημένος και η κατάστασή του παραμένει σοβαρή.

Εξέφρασαν ωστόσο την αισιοδοξία πως σύντομα θα ανακάμψει και θα μπορέσει να επιστρέψει στο σπίτι, όταν διαβεβαιωθούν πως ο οργανισμός του έχει ανακτήσει τις δυνάμεις που έχασε μετά την μεγάλη ταλαιπωρία από τη λοίμωξη του αναπνευστικού.

Ο κ. Βαρθολομαίος, σημείωναν συνεργάτες του Σεβασμιωτάτου στη Romfea.gr, έχει επικοινωνία με το περιβάλλον του και καρτερικά αναμένει να περάσει αυτή η δοκιμασία.

Να σημειωθεί πως ο Σεβασμιώτατος αν και είναι μέλος της επόμενης ΔΙΣ έχει ενημερώσει πως δεν δύναται να ανταποκριθεί στα καθηκοντά του και θα πρέπει να αντικατασταθεί από τον επόμενο συνοδικό ιεράρχη.

Εμφανίσεις: 88865
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!