Ο Μητροπολίτης Ρόδου για το κλείσιμο του ''ΘΑΡΡΙ''

rodou1«Προσπαθήσαμε εδώ και 1,5 χρόνο να εξασφαλίσουμε τις προϋποθέσεις ώστε να συνεχιστεί η λειτουργία ενός θεματικού σταθμού όπως ήταν το ΘΑΡΡΙ μη κερδοσκοπικού. Δυστυχώς, δεν το επιτύχαμε παρότι επενέβη μέχρι και ο Παναγιώτατος Πατριάρχης. Λόγω της εκπομπής με σήμα digital δεν είναι δυνατή η συνέχιση της λειτουργίας μας», δήλωσε σήμερα στην «ΠΡΟΟΔΟ» ο Μητροπολίτης Ρόδου και συνέχισε αναφέροντας τα κάτωθι:

«Λυπούμεθα γι΄αυτό, δεν μπορούμε να είμαστε ενάντια στους Νόμους του κράτους και των αρμοδίων οργάνων, και προσπαθούμε να βρούμε λύση, ώστε να εκπέμψουμε ξανά.

Παλιότερα που δίδονταν οι άδειες ο σταθμός δεν θέλησε να ιδρύσει ανώνυμη εταιρία κερδοσκοπικού χαρακτήρα, διότι ήταν ένας θεματικός σταθμός και δεν μπορούσε να μπει σε αυτή τη λογική.

Μετά τις τελευταίες ενέργειες που κάναμε, δεν καταφέραμε να πετύχουμε κάτι, διότι απαραίτητη προϋπόθεση για τη λειτουργία μας είναι η σύσταση Ανώνυμης Εταιρίας ΑΕ.

Έτσι ή θα κλείναμε ή θα μας επιβαλλόταν σε πρώτη φάση πρόστιμο 38.000 ευρώ.
Όλοι οι τοπικοί παράγοντες επενέβησαν, ο Παναγιώτατος και κυβερνητικά στελέχη, αλλά το Ραδιοτηλεοπτικό Συμβούλιο είναι μία ανεξάρτητη αρχή.

Υπήρχαν καταγγελίες που προκάλεσαν όλο αυτό το πρόβλημα, αλλά δεν θέλω να αναφερθώ σε πρόσωπα».

Εμφανίσεις: 29415
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!