Εορτασμός της Κοιμήσεως της Θεοτόκου στη Νεάπολη Νικαίας (ΦΩΤΟ)

zografakis-15

Του Γιάννη Ζωγραφάκη | Romfea.gr

Με βυζαντινή μεγαλοπρέπεια εορτάσθει η Κοίμηση της Υπεραγίας Θεοτόκου και στον φερώνυμο Ιερό Ενοριακό Ναό Νεάπολης Νικαίας.
Χοροστάτησε του Όρθρου, προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας και εκήρυξε τον Πανηγυρικό Θείο Λόγο ο Θεοφιλέστατος βοηθός επίσκοπος της Μητρόπολης Νικαίας Επίσκοπος Χριστιανουπόλεως κ. Προκόπιος.

Ο προϊστάμενος του Ναού Αιδεσιμολογιότατος Οικονόμος κ. Δημήτριος Πρέντζας ανέγνωσε την εορταστική ποιμαντορική εγκύκλιο του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Νικαίας κ. Αλέξιου.

Έψαλλαν οι καλλίφωνοι ψάλτες του Ναού Κοίμησης Θεοτόκου Νεάπολης Νικαίας.

Παρέστησαν πολλοί κάτοικοι της μεγάλης πόλης της Νικαίας και από τις πόλεις Κορυδαλλό, Κερατσίνι και Πέραμα και προσκύνησαν τον Επιτάφιο Της Παναγίας και μετάλαβαν Της Θείας Κοινωνίας.

Αξίζουν συγχαρητήρια στο Προϊστάμενο του Ναού Κοίμησης Θεοτόκου Νεάπολης Νικαίας Αιδεσιμολογιότατο Οικονόμο κ. Δημήτριο Πρέντζα και κ.κ. Εκκλησιαστικούς Συμβούλους για τον τέλειο και σύγχρονο κλιματισμό του Ναού, ο οποίος με τον σημερινό καύσωνα ήταν πολύ
χρήσιμος και απαραίτητος για τα μωρά και τους ηλικιωμένους.

zografakis-1

zografakis-2

zografakis-3

zografakis-4

zografakis-5

zografakis-6

zografakis-7

zografakis-8

zografakis-9

zografakis-10

zografakis-11

zografakis-12

zografakis-13

zografakis-14

zografakis-16

Εμφανίσεις: 63848
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!