Η Καινή Διαθήκη «Best Seller» πάντοτε η Καινή Διαθήκη «Best Seller» και στην κρίση

ImageΤο Πρακτορείο Εκκλησιαστικών Ειδήσεων «Romfea.gr» όταν αποφάσισε να γίνει χορηγός επικοινωνίας στην πρωτοποριακή έκδοση της ηχογραφημένης Καινής Διαθήκης στη Δημοτική/Mp3 γνώριζε, ότι κάνει «έργο καλόν», γνώριζε ότι η Καινή Διαθήκη, η Αγία Γραφή γενικά, σε… πείσμα όσων προσπαθούν να κάνουν τον κόσμο άθρησκο, είναι το μεγαλύτερο best seller όλων των εποχών καθώς και το βιβλίο που έχει μεταφραστεί στις περισσότερες γνωστές γλώσσες από κάθε άλλο, (280+).

Η επισκεψιμότητα και το ενδιαφέρον των αναγνωστών μας όμως, για το εξαιρετικό αυτό ηχητικό «βιβλίο»,  ξεπέρασε κάθε προηγούμενο.

Περισσότεροι από 30.000 διάβασαν το εμπνευσμένο εισαγωγικό κείμενο του Μητροπολίτη Αλεξανδρουπόλεως κ. Ανθίμου «Ο Θεός γράφει ίσια με στραβές γραμμές» και τουλάχιστον 17.000 άκουσαν έστω κι ένα ηχητικό κεφάλαιο από τα διαθέσιμα στην διεύθυνση των Google-docs, (κλικ εδώ).

Επίσης εκατοντάδες αναδημοσιεύσεις του άρθρου μας έγινε από άλλες ιστοσελίδες και blogs σε όλο τον κόσμο. Ευχαριστούμε που ενισχύετε τέτοιες αφιλοκερδείς προσπάθειες που γίνονται από αγάπη στο ζώντα Λόγο του Θεού και τη διάδοσή του.

Οι συντελεστές του έργου έχουν ήδη αρχίσει την ηχογράφηση της Παλαιάς Διαθήκης που θα είναι έτοιμη συν Θεώ στην αρχή της Αγίας και Μεγάλης Τεσσαρακοστής.

Εμφανίσεις: 64962
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!