Τήνος: 54χρονος διέρρηξε τρία Παρεκκλήσια

thnos-1

Για την Romfea.gr, Αθανάσιος Θανόπουλος

Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου οδηγείτε αυτή την στιγμή σύμφωνα με πληροφορίες της Romfea.gr, ένας 54χρονος ο οποίος διέρρηξε δύο Ιερά Παρεκκλήσια εντός της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου και ένα Παρεκκλήσιο στην περιφέρεια της Ενορίας Δύο Χωρίων.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Διοικητή και των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Τήνου, οι οποίοι συνέλαβαν τον 54χρονο και αυτή την στιγμή οδηγείτε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σύρου.

Από τα δύο Παρεκκλήσια εντός της Ιεράς Μονής Κεχροβουνίου, της Παναγίας Κονταριώτισσας και το κελλί της Αγίας Πελαγίας, αφαιρέθηκε χρηματικό ποσό, ενώ από το Παρεκκλήσιο Πανάχραντος της Ενορίας Δύο Χωρίων αφαιρέθηκαν τιμαλφή από την Εικόνα της Παναγίας, τα οποία και μετά την σύλληψη οι άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος επέστρεψαν στο Παρεκκλήσιο.

Να αναφερθεί ότι άμεσα ενημερώθηκε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σύρου κ. Δωρόθεος από τον Αστυνομικό Διοικητή της Τήνου, και τον οποίο συνεχάρη για τις συντονισμένες προσπάθειες ώστε να συλληφθεί ο 54χρονος.

thnos-2

Εμφανίσεις: 32205
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!