Ο εορτασμός του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στη Ν. Φιλαδέλφεια (ΦΩΤΟ)

zografakis-6

Του Γιάννη Ζωγραφάκη, για την Romfea.gr

Με λαμπρότητα εορτάσθηκαν η Ιερά Μνήμη και τα 300 χρόνια γέννησης του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού στον φερώνυμο Ενοριακό Ιερό Ναό της Νέας Φιλαδελφείας με την φροντίδα του προϊσταμένου του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη κ. Τιμοθέου Ηλιάκη.

Χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Κυδωνιών κ. Αθηναγόρας, στον οποίο με την συνεργασία των Μικρασιατικών Σωματείων και Συλλόγων Νέας Φιλαδέλφειας και Νέας Χαλκηδώνας του απονεμήθηκε ο τίτλος του Επιτίμου Δημότη του Δήμου Νέας Φιλαδελφείας - Νέας Χαλκηδώνας με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του.

Έψαλλαν ωραιότατα οι καλλίφωνοι ψάλτες του Ναού Αγίου Κοσμά του Αιτωλού Νέας Φιλαδελφείας.

Παρέστησαν έκτος των κατοίκων της Νέας Φιλαδελφείας και της Νέας Χαλκηδώνας και πολλοί κάτοικοι από τις πόλεις του Ηρακλείου, της Νέας Ιωνίας, της Μεταμόρφωσης, των Αχαρνών, του Κορυδαλλού, της Νικαίας, του Πειραιά, του Αγίου Ιωάννη Ρέντη, της Δραπετσώνας, του Κερατσινίου, του Αιγάλεω, του Χαϊδαρίου, της Αγίας Βαρβάρας και της Αθήνας.

zografakis-1

zografakis-2

zografakis-3

zografakis-4

zografakis-5

zografakis-7

zografakis-8

zografakis-10

zografakis-11

zografakis-12

zografakis-13

zografakis-14

zografakis-15

zografakis-16

Εμφανίσεις: 42554
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!