Ο Μητροπολίτης Κυθήρων όρκισε το νέο Δήμαρχο του νησιού

ser2

Με μία ομιλία από το νέο Δήμαρχο κ. Χαρχαλάκη που θα ταίριαζε άριστα σε κορυφαίο πολιτικό πρόσωπο κεντρικής πολιτικής σκηνής ξεκίνησε η τελετή της ορκωμοσίας της νέας Δημοτικής Αρχής το απόγευμα της Δευτέρας στην αίθουσα "Δημήτριος Στάης" του Κυθ. Συνδέσμου.

Η ομιλία ήταν ενωτική αλλά και δηλωτική των προθέσεων του κ. Χαρχαλάκη, που σύμφωνα με όσα δήλωσε είναι έτοιμος να λάβει ακόμα και σκληρές αποφάσεις προκειμένου να υπηρετήσει το γενικό συμφέρον του νησιού πέρα και έξω από προσωπικά συμφέροντα και παλαιοκομματικές αντιλήψεις.

Για πρώτη φορά σε ορκομωσία Δημοτικής Αρχής παρευρέθησαν πάνω από 400-450 άτομα, γεμίζοντας ασφυκτικά την αίθουσα του Κυθηραϊκού Συνδέσμου αλλά και τους εξωτερικούς χώρους.

Εντύπωση προκάλεσε το γεγονός ότι η απερχόμενη Δημοτική Αρχή δεν τήρησε καν το εθιμικό πρωτόκολλο που απαιτεί επίσημη ενδυμασία καθώς η τελετή αυτή αποτελεί μια από τις κορυφαίες επίσημες στιγμές του δημοκρατικού μας πολιτεύματος.

Μετά την ομιλία του νέου Δήμαρχου που καταχειροκροτήθηκε παρατεταμένα, έγινε η τελετή της ορκομωσίας στην οποία χοροστάτησε ο Σεβασμιώτατος κ. Σεραφείμ, ο οποίος ευχήθηκε καλή επιτυχία στη νέα Δημοτική Αρχή.

Στη συνέχεια όλοι οι εκλεγμένοι ξεκινώντας από το νέο Δήμαρχο υπέγραψαν το πρωτόκολλο ορκομωσίας. Τη 1 του Σεπτέμβρη και ώρα 10:00 στην αίθουσα του Δημ. Συμβουλίου θα γίνει η παράδοση - παραλαβή καθώς και αγιασμός από τον Σεβασμιώτατο για την έναρξη της νέας Δημοτικής περιόδου. Οι δημαιρεσίες (εκλογή Προέδρου ΔΣ κ.λπ.) θα γίνουν την Κυριακή 7 Σεπτεμβρίου.

ser1

ser3

ser4

Εμφανίσεις: 35474
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!