Ο Ιωαννίνων συλλειτούργησε με τον διάδοχό του στην Πρωτοσυγκελλία (ΦΩΤΟ)

maksimos-1

Ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων Μάξιμος προεξήρχε σήμερα της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας στο Ιερό Παρεκκλήσιο της Αρχιεπισκοπής Αθηνών στο Ίλιον που είναι αφιερωμένο στον Άγιο Φανούριο, τη μνήμη του οποίου τιμούμε σήμερα.

Παρουσία εκατοντάδων πιστών που κατέκλυσαν το Παρεκκλήσιο που έχει ιστορία σχεδόν ενός αιώνα και συνδέει την Αρχιεπισκοπή Αθηνών με την συγκεκριμένη περιοχή, ο Μητροπολίτης Ιωαννίνων σε κλίμα συγκίνησης συλλειτούργησε με τον "διάδοχό" του στην Πρωτοσυγκελλία της Αρχιεπισκοπής Αθηνών π. Συμεών Βολιώτη, ο οποίος και τυγχάνει προϊστάμενος του Παρεκκλησίου.

Ο π. Συμεών μίλησε με θερμότατα λόγια για την προσωπικότητα και το έργο του Μητροπολίτη Ιωαννίνων στην Αρχιεπισκοπή Αθηνών και τον ευχαρίστησε από καρδιάς εκ μέρους όλων των πιστών για την παρουσία του στη σημερινή Πανήγυρη.

Του προσέφερε δε ως δώρο τιμής και σεβασμού ένα εγκόλπιο.

Σήμερα το απόγευμα στο Ιερό Παρεκκλήσιο θα κηρύξει στον μεθέορτο Εσπερινό τον Θείο Λόγο ο Αρχιμανδρίτης Κωνστάντιος Παναγιωτακόπουλος.

maksimos-sym-2

maksimos-sym-4

maksimos-sym-5

maksimos-sym-6

maksimos-sym-7

maksimos-sym-8

maksimos-sym-10

Εμφανίσεις: 46656
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!