Η εορτή του Αγίου Φανουρίου στο Πέραμα (ΦΩΤΟ)

perama-6

Για την Romfea.gr, Γιάννης Ζωγραφάκης

Με μεγαλοπρέπεια εορτάσθει η Ιερά Μνήμη του Μεγαλομάρτυρα Αγίου Φανουρίου του Νεοφανούς και στο φερώνυμο Ιερό Παρεκκλήσιο του Μητροπολιτικού Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος με την φροντίδα του προϊσταμένου του Αιδεσιμολογιοτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Ιωάννη Κατή.

Χοροστάτησε του Όρθρου, προεξήρχε της Πανηγυρικής Αρτοκλασίας, Θείας Λειτουργίας και Ευλογίας των Φανουροπιτών και εκήρυξε και τον Πανηγυρικό Θείο Λόγο ο προϊστάμενος του Μητροπολιτικού Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Ιωάννης Κατής ο οποίος ετόνισε ότι: ο Άγιος Φανούριος μας δίδαξε όποια και εάν είναι η Μάνα μας να την Συγχωρούμε και να την Αγαπάμε γιατί είναι η Μάνα μας.

Συνιερούργησαν μαζί του ο Αιδεσιμολογιότατος Πρωτοπρεσβύτερος κ. Βασίλειος Αποστολόπουλος και ο Αιδεσιμολογιότατος Πρεσβύτερος κ. Αθανάσιος Γασπαράτος.

Οι ψάλτες του Μητροπολιτικού Ιερού Ενοριακού Ναού Αγίου Γεωργίου Περάματος έδωσαν τον καλύτερο εαυτόν τους και έψαλαν ωραία.

Ο Μητροπολιτικός Ιερός Ενοριακός Ναός Αγίου Γεωργίου Περάματος με την άγρυπνη επίβλεψη του προϊσταμένου του Αιδεσιμολογιοτάτου Πρωτοπρεσβυτέρου κ. Ιωάννη Κατή έχει πλούσιο Φιλανθρωπικό, Πνευματικό και Κοινωνικό έργο στην μεγάλη Ενορία του και στην πόλη του Περάματος και είναι και από τους λίγους Ενοριακούς Ναούς που διαθέτει και εσωτερικό προαύλιο χώρο Στάθμευσης για τα τροχοφόρα του Εκκλησιασματός του.

Παρέστησαν εκτός των κατοίκων της πόλης του Περάματος και πολλοί κάτοικοι της πόλης του Κερατσινίου.

perama-1

perama-2

perama-3

perama-4

perama-5

perama-7

perama-8

perama-9

perama-10

perama-11

perama-12

perama-13

perama-14

perama-15

Εμφανίσεις: 52720
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!