Ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος όρκισε τον Δήμαρχο Ανατολικής Μάνης

mani-dimarxos

Υπό την χοροστασία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτη Μάνης κ. Χρυσοστόμου, με ιδιαίτερη λαμπρότητα, παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, πληθώρα κόσμου και έκδηλο τον ενθουσιασμό, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία του Δημάρχου Ανατολικής Μάνης κ. Πέτρου Ν. Ανδρεάκου, του νέου Δημοτικού Συμβουλίου, καθώς επίσης και των Τοπικών Συμβουλίων, στo κατάμεστο Δημαρχιακό Μέγαρο, στο Γύθειο.

Ενώπιον του Ιερού Ευαγγελίου ορκίστηκε ο κ. Δήμαρχος και η πλειοψηφία των συμβούλων με τον θρησκευτικό όρκο. Την πολιτική διαδικασία ακολούθησαν ο επικεφαλής και το μέλος της Αντιπολίτευσης κ.κ. Συκουτρής και Πατσάκος.

Μετά το πέρας του Αγιασμού και της Ορκωμοσίας, ο Σεβασμιώτατος απευθυνόμενος προς το κ. Δήμαρχο αναφώνησε ΑΞΙΟΣ.

Στο σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε ιδιαίτερα συγκινημένος και ανέφερε χαρακτηριστικά:

«κ. Δήμαρχε η αγάπη σας για το τόπο και τους δημότες, σας επιστράφηκε πίσω από το λαό της Μάνης που με το πρωτόγνωρο για τα ελληνικά δεδομένα ποσοστό, σας επανεξέλεξε Δήμαρχο. Ο Πανάγαθος Θεός να σας ευλογεί και να σας δίνει δύναμη.»

Απευθυνόμενος στον Μητροπολίτη ο κ. Δήμαρχος ανέφερε,

«Σεβασμιώτατε, αναγνωρίζω την βοήθεια σας και την αμέριστη ανταπόκρισή σας σε ότι κατά καιρούς σας έχει ζητήσει η Δημοτική Αρχή.
Είστε για μας πολύτιμο στήριγμα.»

Εμφανίσεις: 41322
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!