Ορκωμοσία νέας Δημάρχου Σαλαμίνος από τον Επίσκοπο Ελευσίνος

elefs-1

Στην κατάμεστη από πολίτες αίθουσα «Μπόγρη» του Δημαρχιακού μεγάρου Σαλαμίνος ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Ελευσίνος κ. Δωρόθεος, την Κυριακή 24 Αυγούστου 2014 και ώρα 11.00 π.μ., τέλεσε τη ορκωμοσία της νέας Δημάρχου Σαλαμίνος κυρίας Ισιδώρας Παπαθανασίου Νάννου και των μελών του νέου Δημοτικού συμβουλίου της νήσου.

Τον Θεοφιλέστατο πλαισίωσαν ο Αρχιερατικός επίτροπος Σαλαμίνος πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Τιμόθεος Λαϊβεράς, ο καθηγούμενος της Ιεράς Μονής Αγίας Παρασκευής Μεγάρων πανοσιολ. Αρχιμανδρίτης π. Χρυσόστομος Κουλουριώτης, καθώς και άλλοι κληρικοί της νήσου Σαλαμίνος.

Μετά την τελετή, ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος κ. Δωρόθεος απηύθυνε στη νεοεκλεγείσα Δήμαρχο και τα μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου μήνυμα για ευόδωση των εργασιών τους κατά το χρονικό διάστημα της διακονίας τους για το καλό του λαού και της νήσου.

Αμέσως μετά έλαβε τον λόγο η νεοεκλεγείσα Δήμαρχος και ευχαρίστησε τόσο τον Θεοφιλέστατο όσο και τους άλλους πατέρες, τους

εκπροσώπους του Ελληνικού Κοινοβουλίου (βουλευτές), τους εκπροσώπους στρατιωτικών, λιμενικών, αστυνομικών και πυροσβεστικών αρχών οι οποίοι παρευρίσκονταν εκεί, ιδιαιτέρως δε τους πολίτες της Σαλαμίνας για την εμπιστοσύνη και την αγάπη που έδειξαν και δείχνουν προς το πρόσωπο της και υποσχέθηκε ότι θα τους δικαιώσει για αυτή τους την επιλογή.

Εμφανίσεις: 43062
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!