Ο Ηλείας Γερμανός όρκισε τον Δήμαρχο Πηνειού

kastrinos1Σε μια κατάμεστη αίθουσα, παρουσία φορέων και πλήθους κόσμου, ορκίστηκε χθες το βράδυ στο Κουρβισιάνειο Πολιτιστικό Κέντρο Γαστούνης, ο επανεκλεγείς δήμαρχος Πηνειού Αλέξης Καστρινός όπως και όλο το νέο δημοτικό συμβούλιο και οι εκλεγμένοι σύμβουλοι των τοπικών διαμερισμάτων.

Τον όρκο έδωσαν παρόντος του Σεβασμιώτατου Μητροπολίτη Ηλείας κ. Γερμανού καθώς και του Επισκόπου Ωλένης κ. Αθανασίου Μπαχού, ενώ στην τελετή της ορκωμοσίας παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων ο νεοεκλεγείς αντιπεριφερειάρχης Ηλείας κ. Γιώργος Γεωργιόπουλος, οι περιφερειακοί σύμβουλοι Παναγιώτης Πλατανιάς, Λάμπης Αρσιτειδόπουλος, Δημήτρης Κωσταριάς, Εύη Βεργοπούλου κ.α καθώς και πολλοί εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων της περιοχής του Κάμπου.

Ο Μητροπολίτης ευχήθηκε στον νέο δήμαρχο και το δημοτικό συμβούλιο καλή και γόνιμη θητεία για να πάει το τόπος μπροστά.

Στην ομιλία του ο κ. Καστρινός ήταν ιδιαίτερα αιχμηρός απέναντι στην παθογένεια του συστήματος και του κράτους που με τις εκάστοτε πολιτικές που έχουν ακολουθηθεί έχει οδηγήσει σε μια απίστευτη ένδεια την τοπική αυτοδιοίκηση που παλεύει χωρίς πόρους να επιβιώσει ενώ έκανε λόγο για κρίση αξιών, απόρροια της γενικότερης κρίσης.

Παράλληλα τόνισε μεταξύ άλλων ότι για να αντιμετωπιστούν πλέον τα προβλήματα του δήμου αλλά και όλων των δήμων γενικότερα, απαιτείται ο δήμαρχος και το δημοτικό συμβούλιο να βρίσκεται σε επιφυλακή επί 24ωρης βάσης και να εργάζεται γι αυτό το σκοπό άοκνα.

Στην συνέχεια τον λόγο πήρε η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Σοφία Μαρινοπούλου που τόνισε μεταξύ άλλων ότι όλοι μαζί πρέπει να εργαστούν για το καλό του δήμου Πηνειού και εύχεται στο τέλος της θητείας του παρόντος δημοτικού συμβουλίου ο δήμος να έχει πάει ένα βήμα μπροστά.

Αυτός πρέπει να είναι ο κοινός στόχος όλων των εκλεγμένων.

kastrinos2

kastrinos4

kastrinos5

Εμφανίσεις: 39065
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!