Εγκαίνια Εικαστικών στο Ιερό Προσκύνημα Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί»

ImageΤην Πέμπτη, 16 Δεκεμβρίου 2010 και ώρα 16:30 στην αίθουσα του Ιερού Προσκυνήματος Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί» στο Αιγάλεω, θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια της Έκθεσης Εικαστικών.

Η Έκθεση θα έχει τρις νέους Καλλιτέχνες: Αλέξιο Παπαπέτρου (Μικρογλυπτά σε Μπρούτζο – ασήμι), Αγγελική Ραυτοπούλου (Αγιογράφο – Ζωγράφο) και Ηλία Ζαίμη (Φωτογράφία). Τα δε έργα του Αλεξίου Παπαπέτρου έχει δει και σχολιάσει με της καλύτερες κριτικές του ο Παγκοσμίου φήμης Έλληνας Γλύπτης και Καλλιτέχνης ΤΑΚΗΣ.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και οι τρεις αυτοί νέοι καλλιτέχνες πραγματοποιούν την εν λόγω Έκθεση τους εις τον χώρο του Ιερού μας Προσκυνήματος μιας και τα έσοδα αυτής της Εκθέσεως θα διατεθούν ΥΠΕΡ της ΑΠΟΠΑΙΡΑΤΩΣΕΩΣ του Πνευματικού Διαδικτυακού Κέντρου Νεότητας «Άξιον Εστί».

Τέλος, εμπνευστής της πρωτότυπης πρωτοβουλίας είναι ο Προϊστάμενος του Ιερού προσκυνήματος Υπεραγίας Θεοτόκου «Άξιον Εστί», Αρχιμ. Σπυρίδων Κατσιμπρής με την ευλογία του Μητροπολίτη Περιστερίου κ. Χρυσοστόμου.

Εμφανίσεις: 44708
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!