Η Αποτομή της Κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου στη Βούλα (ΦΩΤΟ)

boula-7

Για την Romfea.gr, Γιάννης Ζωγραφάκης

Με λαμπρότητα εορτάσθει η Ιερά Μνήμη της Αποτομής Τιμίας Κεφαλής Ιωάννη Προδρόμου και Βαπτιστή και στον φερώνυμο από το 1952 Ενοριακό Ιερό Ναό Βούλας.

Χοροστάτησε του Όρθρου και προεξήρχε της Πανηγυρικής Θείας Λειτουργίας ως εκπρόσωπος του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Γλυφάδας - Βούλας - Ελληνικού - Βουλιαγμένης και Βάρης κ. Παύλου, ο Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητρόπολης και προϊστάμενος του Καθεδρικού Ενοριακού Ιερού Ναού Αγίων και Ισαποστόλων Κωνσταντίνου και Ελένης Γλυφάδας Αρχιμ. κ. Αλέξιος Ψωϊνος.

Τον Πανηγυρικό Θείο Λόγο εκήρυξε ο προϊστάμενος Ενοριακού Ιερού Ναού Εισοδίων Θεοτόκου Βάρης Αρχιμανδρίτης κ. Μελέτιος Μπουντούρης ο oποίος τόνισε ότι: ''Ο Ιωάννης ο Πρόδρομος είναι ένας ξεχωριστός Προφήτης, Μεγαλομάρτυρας, Ασκητής, Μοναχός και Άγιος της Εκκλησίας μας.'' 

Παρέστησαν εκτός των κατοίκων της πόλης της Βούλας και πολλοί κάτοικοι των πόλεων Γλυφάδας, Ελληνικού, Βουλιαγμένης, Βάρης, Κορυδαλλού, Αλίμου, Παλαιού Φαλήρου, Πειραιά, Δραπετσώνας και Κερατσινίου.

boula-1

boula-2

boula-3

boula-4

boula-5

boula-6

boula-8

Εμφανίσεις: 38258
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!