Οι Μητροπολίτες Κηφισίας και Σύρου απένειμαν πτυχία στην Ανωτάτη Εκκλ. Ακαδημία Αθηνών

ImageΑπενεμήθησαν σήμερα Τρίτη, 14 Δεκεμβρίου 2010 σε μια σεμνή τελετή στην αίθουσα εκδηλώσεων της Ανωτάτης Εκκλησιαστικής Ακαδημίας Αθηνών, τα πτυχία των πτυχιούχων μηνός Σεπτεμβρίου.

Η απονομή των πτυχίων έγινε παρουσία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Κηφισίας, Αμαρουσίου και Ωρωπού κ. Κυρίλλου και του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου κ. Δωροθέου.

Κατά τη διάρκεια της τελετής μίλησε ο Πρόεδρος της διοικούσης Αρχιμανδρίτης Νικόλαος Ιωαννίδης, ο οποίος απευθυνόμενος προς τους πτυχιούχους μεταξύ άλλων ανέφερε:

«Σήμερα φεύγετε από αυτό το σχολείο, αλλά ποτέ να μην το λησμονήσετε. Να μην λησμονήσετε αυτά που εδώ μέσα διδαχθήκατε, και να είναι πάντα οδοδείκτης στη ζωή σας το εκκλησιαστικό ήθος και φρόνιμα που πρέπει να έχετε σε όποια θέση και αν κληθείτε να υπηρετήσετε την κοινωνία».

Εν συνεχεία μίλησε ο Μητροπολίτης Κηφισίας κ. Κύριλλος, ο οποίος απευθύνθηκε στα παιδιά τονίζοντας: «Να είστε πάντα ευγνώμονες προς την Εκκλησία για όλα εκείνα που σας προσέφερε εδώ, και ποτέ να μην κινηθείτε κατά της ευεργέτιδος σας Μητέρας Εκκλησίας».

Επίσης, ο κ. Κύριλλος ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Σύρου κ. Δωρόθεο για τα όσα προσφέρει ως Πρόεδρος της Εκκλησιαστικής Εκπαίδευσης.

Τέλος, οι δύο Μητροπολίτες και ο Αρχιμ. Νικόλαος Ιωαννίδης απένειμαν  τα πτυχία από κοινού, προς τους πτυχιούχους ενώπιον γονέων, συζύγων και συγγενών.

Φώτο: Romfea.gr

Image

Image

Εμφανίσεις: 53525
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!