Ο Μητροπολίτης Μάξιμος στον Δήμαρχο Ιωαννιτών

ioanninon-dimarxos

«Καλή δύναμη και καλή επιτυχία στο έργο του» ευχήθηκε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κ. Μάξιμος στο Δήμαρχο Ιωαννιτών, κ. Θωμά Μπέγκα.

Ο Μητροπολίτης Ιωννίνων πραγματοποίησε εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δημαρχείο την πρώτη ημέρα ανάληψης των καθηκόντων του νέου Δημάρχου που συμπίπτει –όπως είπε- με την πρώτη ημέρα του εκκλησιαστικού έτους.

Οι δύο άνδρες είχαν μια εποικοδομητική συζήτηση για θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

«Ήρθαμε να ευχηθούμε ολόψυχα καλή δύναμη, πλούσια την ευλογία του Θεού για καλά αποτελέσματα. Διανύουμε μια δύσκολη συγκυρία, τα κοινωνικά προβλήματα είναι πολλά και πολλοί συνάνθρωποι μας βρίσκονται στα όρια της επιβίωσης. Πρέπει να βρούμε τρόπους να συνεργαστούμε σε όλα τα επίπεδα για να ανακουφίσουμε τους συνανθρώπους μας», δήλωσε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Από την πλευρά του ο Δήμαρχος χαρακτήρισε «τιμή και ευλογία» την επίσκεψη, σημειώνοντας πως είναι μεν η πρώτη συνάντηση με την επίσημη ιδιότητα του, ωστόσο έχουν προηγηθεί αρκετές συναντήσεις με τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων, όλες σε εξαιρετικό κλίμα.

«Έχουμε διαπιστώσει πως έχουμε και οι δύο την κουλτούρα της συνεργασίας και είμαι βέβαιος πως μπορούμε συνεργαζόμενοι να πετύχουμε σημαντικά πράγματα», υπογράμμισε ο κ. Μπέγκας.

Να σημειωθεί ότι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιωαννίνων κκ Μάξιμος δώρισε στο Δήμαρχο μια πένα.

Εμφανίσεις: 50861
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!