Κινδυνεύει για απλήρωτο λογαριασμό σε... μοναστήρι

moni

Τις συντάξεις της κινδυνεύει να χάσει μια ηλικιωμένη συμπολίτισσά μας, καθώς στην Ιερά Μονή Τιμίου Προδρόμου που βρίσκεται κοντά στα αμπέλια της ΚΑΙΡ ανάμεσα σε Ρόδο και Κοσκινού, το ρολόι ηλεκτροδότησης του ναού βρίσκεται στο όνομά της και οι λογαριασμοί είναι απλήρωτοι!

Το σύνολο του ποσού αυτού, έχει ξεπεράσει τα 1000 ευρώ, αφού οι λογαριασμοί είναι συσσωρευμένοι τους τελευταίους μήνες και η ανησυχία των συγγενών είναι έκδηλη.

Παλαιότερα, το ρολόι ηλεκτροδότησης του Ιερού Ναού, χρεώνονταν στην ΚΑΙΡ αλλά επειδή οι λογαριασμοί που έρχονταν ήταν ιδιαίτερα… τσουχτεροί εξαιτίας κατάχρησης που γίνονταν από τρίτους, έγινε διακοπή με απόφαση του διοικητικού συμβουλίου.

Στη συνέχεια για να μπορέσει να ηλεκτροδοτηθεί ο ιερός ναός, αποφασίστηκε να χρεώνεται ο λογαριασμός σε μέλος της εκκλησιαστικής επιτροπής και όταν η τελευταία διαλύθηκε κανένας δεν αναλάμβανε να πληρωθεί το ρεύμα.

Το θέμα έχει απασχολήσει κατά καιρούς και την Μητρόπολη Ρόδου χωρίς ωστόσο να βρεθεί λύση στο πρόβλημα.

Εμφανίσεις: 45877
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!