Θεουπόλεως: ''Μόνο η εμπιστοσύνη στον Θεό θα φέρει ισορροπίες'' (ΦΩΤΟ)

theoupoleos-6

ROMFEA.GR | Στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Αγίων Ιωακείμ και Άννης της Ιεράς Μητροπόλεως Νεαπόλεως, λειτούργησε ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θεουπόλεως κ. Παντελεήμων.

Ο Σεβασμιώτατος στο κήρυγμά του, μεταξύ άλλων τόνισε: "Πόσα θά μπορούσαν να πούν σε μας τούς χριστιανούς του 2014, ο Ιωακείμ και η Άννα, για την πίστη τους και την εμπιστοσύνη τους στόν θεό."

"Σε μας που ξεχάσαμε οτι τον κόσμο τον κυβερνά ο θεός, γι αυτό και ζούμε μεσά στην σύγχηση και την ανασφάλεια. Σε μας ξεχάσαμε οτι ο τριαδικός θεός μας είναι εύσπλαχνος και κάθε φόρα εύσπλαχνος και κάθε ημερα έσπλαχνος και καθε στιγμή έσπλαχνος", πρόσθεσε ο Θεοφιλέστατος.

Επίσης ανέφερε ότι "ποσό δυνατή ακούγεται σήμερα η φωνή τους όταν μας μιλούν για πίστη που δεν είναι τιπότε άλλο παρά η εμπιστοσύνη στόν θεο, εμπιστοσύνη στην αγάπη του, εμπιστοσύνη στις ενέργιες του, εστω και αν αύτες φαντάζουν παράτηρησεις και αντιβαίνουν στην λογική μας."

"Σήμερα που ολα δυστυχώς ανατρέπονται μόνο η εμπιστοσύνη στον θεό, μπορεί να φέρει ισορροπίες. Ο άνθρωπος για να πληρώθει θέλει αγάπη. Αυτά τα τρία ενσαρκώνει μονό η εκκλήσια, γιάτι εκκλησία ειναι ο ίδιος ο Χριστός, που θέλει τον κάθε άνθρωπο να γίνει ελπιδοφόρος", υπογράμμισε κλείνοντας ο κ. Παντελεήμονας.

theoupoleos-1

theoupoleos-2

theoupoleos-3

theoupoleos-4

theoupoleos-5

theoupoleos-7

theoupoleos-8

theoupoleos-9

theoupoleos-10

theoupoleos-11

theoupoleos-12

theoupoleos-13

theoupoleos-14

theoupoleos-15

theoupoleos-16

Εμφανίσεις: 43773
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!