Λαμπρό Αρχιερατικό Συλλείτουργο στην Καλαμπάκα (ΦΩΤΟ)

IMG 0540

ΚΑΛΑΜΠΑΚΑ | ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ

Με την τέλεση του λαμπρού Πανηγυρικού Αρχιερατικού Συλλείτουργου συνεχίστηκαν και ολοκληρώθηκαν σήμερα το πρωί οι λατρευτικές εκδηλώσεις στην Καλαμπάκα με αφορμή την εορτή του Πολιούχου και Προστάτου αυτής, Αγίου Βησσαρίωνος Αρχιεπισκόπου Λαρίσης.

Στο επίκεντρο ο Ιερός Μητροπολιτικός Ναός επ΄ονόματι του τιμώμενου Αγίου, όπου κατά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ιερούργησαν ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σταγών και Μετεώτων κ. Σεραφείμ, ο Σεβ. Μητροπολίτης Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων κ. Τιμόθεος καθώς και ο Σεβ. Μητροπολίτης Ελασσώνος κ. Χαρίτωνας.

Τον εμπνευσμένο Θείο Λόγο προσέφερε στο πολυπληθές εκκλησίασμα ο Άγιος Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμόθεος ο οποίος μίλησε για τις αρετές του Αγίου Βησσαρίωνος αλλά και για τον αγώνα που πρέπει να καταβάλλουν οι πιστοί στο δρόμο προς τη σωτηρία.

Κατά τη Θεία Λειτουργία παραβρέθηκαν ο βουλευτής της ΝΔ Ηλίας Βλαχογιάννης, ο Αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης, ο δήμαρχος Καλαμπάκας Χρήστος Σινάνης καθώς και άλλοι επίσημοι φορείς και εκπρόσωποι φορέων.

Τέλος το μεσημέρι οι Αρχιερείς και οι άλλοι επίσημοι παρακάθησαν σε επίσημο γεύμα το οποίο δόθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πόλης.

ag.visarion-1

ag.visarion-2

ag.visarion-3

ag.visarion-4

ag.visarion-5

ag.visarion-6

ag.visarion-8

ag.visarion-7

ag.visarion-9

ag.visarion-10

ag.visarion-12

ag.visarion-13

ag.visarion-15

ag.visarion-16

ag.visarion-17

ag.visarion-18

ag.visarion-19

ag.visarion-20

ag.visarion-21

ag.visarion-23

ag.visarion-22

ag.visarion-24

ag.visarion-25

ag.visarion-26

ag.visarion-27

ag.visarion-28

ag.visarion-29

ag.visarion-30

Εμφανίσεις: 59455
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!