Τι ζήτησε από βουλευτή ο Μητροπολίτης Τρίκκης Αλέξιος

84179

Την ευκαιρία να ζητήσουν δια ζώσης, είχαν ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Τρίκκης και Σταγών κ. Αλέξιος, με τον βουλευτή Τρικάλων της Ν.Δ. Κώστα Σκρέκα.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr η αγωνία του Μητροπολίτη ήταν έκδηλη για το γεγονός ότι αυξάνεται το «κύμα» των αναξιοπαθούντων Τρικαλινών και η Ιερά Μητρόπολη με περιορισμένους πλέον πόρους λόγω της οικονομικής κρίσης, δυσκολεύεται να καλύψει τις συνεχώς αυξανόμενες ανάγκες, με τον Τρικαλινό Ιεράρχη να ζητά από τον βουλευτή «στήριξη των οικονομικά ασθενέστερων» από την Κυβέρνηση.

Ο κ. Σκρέκας, γνώστης του κοινωνικού και φιλανθρωπικού έργο που επιτελεί η Ιερά Μητρόπολη Τρίκκης και Σταγών, άκουσε με προσοχή τα όσα του μετέφερε ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης, ειδικά για μοναχικά άτομα που αντιμετωπίζουν σοβαρά οικονομικά προβλήματα και τόνισε στον βουλευτή ότι «Η Εκκλησία πάντοτε στάθηκε δίπλα στα κοινωνικά προβλήματα και με αγάπη και πατρική στοργή στήριξε και στηρίζει όσους το έχουν ανάγκη» και ζήτησε να πράξει το ίδιο και η Κυβέρνηση.

Ο βουλευτής, ενημέρωσε τον Ιεράρχη για τις προσπάθειες που καταβάλλονται για να υπάρξει «ασπίδα» για τους οικονομικά αδύνατους και ανανέωσαν με ανταλλαγή ευχών το ραντεβού τους για μια πιο διεξοδική συζήτηση.

Εμφανίσεις: 36389
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!