Ο Μητροπολίτης Ιλίου στην Ιερά Νήσο Τήνο (ΦΩΤΟ)

ilioy-tinos-31

Με την ευλογία του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Σύρου-Τήνου κ. Δωροθέου Β’, ιερούργησε και κήρυξε τον θείο λόγο, σήμερα Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου στον κατάμεστο πιστών Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας Τήνου, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας, με τη συμμετοχή των Ιερέων του Ναού και παρεπιδημούντων Κληρικών.

Ο Αρχιερατικός Επίτροπος της ιεράς νήσου Τήνου Πρωτοπρ. Γεώργιος Φανερός υπεδέχθη τον Σεβασμιώτατο κ. Αθηναγόρα στα προπύλαια του Ιερού Ιδρύματος και προ του πέρατος της Θείας Λειτουργίας τον καλωσόρισε εκ μέρους του Σεβ. κ. Δωροθέου ευχαριστώντας τον για την ευλογητή παρουσία του ευχόμενος μακροημέρευση και ακύμαντη ποιμαντορία.

Αξιοσημείωτη και συγκινητική είναι η προσέλευση των πιστών από όλα τα μέρη της Ελλάδος αλλά και όλης της Υφηλίου στον Πανίερο Ναό της Ευαγγελιστρίας ώστε να προσκυνήσουν το περίπιστο και θαυματουργό Εικόνισμα της Μεγαλόχαρης και να εκζητήσουν τη βοήθεια και μεσιτεία της Θεοτόκου.

Φωτογραφίες: Ελευθέριος Αποστολόπουλος

ilioy-tinos-1

ilioy-tinos-2

ilioy-tinos-3

ilioy-tinos-4

ilioy-tinos-5

ilioy-tinos-6

ilioy-tinos-7

ilioy-tinos-8

ilioy-tinos-9

ilioy-tinos-10

ilioy-tinos-11

ilioy-tinos-12

ilioy-tinos-13

ilioy-tinos-14

ilioy-tinos-15

ilioy-tinos-16

ilioy-tinos-17

ilioy-tinos-18

ilioy-tinos-19

ilioy-tinos-20

ilioy-tinos-21

ilioy-tinos-22

ilioy-tinos-23

ilioy-tinos-24

ilioy-tinos-25

ilioy-tinos-26

ilioy-tinos-27

ilioy-tinos-28

ilioy-tinos-29

ilioy-tinos-30

ilioy-tinos-32

ilioy-tinos-33

ilioy-tinos-34

ilioy-tinos-35

Εμφανίσεις: 43041
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!