Η "Αλληλεγγύη" κοντά στην οικογένεια απο την Ορεστιάδα

ImageΠρόταση στην οικογένεια των αδικοχαμένων ανήλικων παιδιών από την Ορεστιάδα να φιλοξενήσει καταλλήλως τα αδέλφια τους, ώστε να κοινωνικοποιηθούν,

να πάνε στο σχολείο και να σπουδάσουν έκανε η Μη Κυβερνητική Οργάνωση της Εκκλησίας της Ελλάδας Αλληλεγγύη.

 

Ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Οργάνωσης Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλείας κ. Γερμανός, ο αντιπρόεδρος Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Σιδηροκάστρου κ. Μακάριος και ο γενικός διευθυντής κ. Κωνσταντίνος Δήμτσας, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν με τον Μητροπολίτη Διδυμοτείχου κ. Νικηφόρο και τον δήμαρχο Ορεστιάδας κ. Δημήτρη Μουζά, εξέφρασαν τη συμπάθειά τους για το τραγικό συμβάν και διαβεβαίωσαν ότι θα είναι στο πλευρό της οικογένειας για ό,τι χρειαστεί.

 

Αποστέλλουν, μάλιστα, τρόφιμα, ρούχα και παιχνίδια στα υπόλοιπα παιδιά της οικογένειας, τα οποία διαβιούν κάτω από άθλιες συνθήκες.

 

Εξάλλου κλιμάκιο της Οργάνωσης αποτελούμενο από ψυχολόγο και από κοινωνική λειτουργό μεταβαίνει επιτόπου, προκειμένου να βρεθεί στο σπίτι όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία και να συμπαρασταθεί στα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας.

 

Επίσης στη διάθεση της Μητρόπολης Αργολίδας ετέθη η Μη Κυβερνητική Οργάνωση Αλληλεγγύη της Εκκλησίας της Ελλάδας, με αφορμή το χτύπημα του Εγκέλαδου.

 

Τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Οργανισμού επικοινώνησαν τηλεφωνικά νωρίς το πρωί με τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Αργολίδας κ. Ιάκωβο, για την περίπτωση που κρινόταν απαραίτητη οποιαδήποτε βοήθεια αλλά ο κ. Ιάκωβος δήλωσε ότι επί του παρόντος δε χρειάζεται, καθώς ο σεισμός δεν προκάλεσε υλικές ζημιές.
Εμφανίσεις: 661
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!