Συνάντηση Δημάρχου Αμαρουσίου Πατούλη με Αρχιεπίσκοπο Αμερικής

ImageΜε την ευκαιρία της επίσκεψης του στην αμερικάνικη πόλη, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης το Σάββατο, 4 Δεκεμβρίου συναντήθηκε με τον Αρχιεπίσκοπο Αμερικής κ. Δημήτριο.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης που έγινε σε πολύ θερμό κλίμα, ο κ. Πατούλης συζήτησε με τον Αρχιεπίσκοπο αλλά και σημαντικούς ευεργέτες της Εκκλησίας, για ζητήματα που απασχολούν την ελληνική ομογένεια της Αμερικής και εξέφρασε την πρόθεσή του να υπάρξει συνεργασία του Δήμου Αμαρουσίου και της Αρχιεπισκοπής σε φιλανθρωπικές δράσεις.

Επίσης, ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γ. Πατούλης προσκάλεσε τον Αρχιεπίσκοπο να επισκεφθεί το Μαρούσι, σημειώνοντας ότι κάτι τέτοιο θα αποτελούσε μεγάλη τιμή για την πόλη.

Ενώ ως ένδειξη σεβασμού και αναγνώρισης του έργου του για την ελληνική ομογένεια, του δώρισε ένα λεύκωμα με την ιστορία του Αμαρουσίου αλλά και ένα εγκόλπιο, το οποίο μάλιστα ο Αρχιεπίσκοπος φόρεσε αμέσως.

Από την πλευρά του ο Σεβασμιώτατος συνεχάρη τον κ. Πατούλη για την επανεκλογή του και την προσπάθεια που καταβάλει ώστε το Μαρούσι να γίνει μια ανθρώπινη πόλη, πρωταγωνίστρια των εξελίξεων, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον και για το επιστημονικό, ιατρικό έργο του Δημάρχου.

Εμφανίσεις: 45620
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!