Ιλίου Αθηναγόρας «Η Εκκλησία το 2011 θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή γηπέδου 5Χ5»

ImageΤην δέσμευση του Αρχιεπισκόπου Αθηνών και Πάσης Ελλάδος κ. Ιερωνύμου, ότι η Εκκλησία θα χρηματοδοτήσει την κατασκευή ενός γηπέδου 5Χ5, σε χώρο του Δήμου Ζεφυρίου, δίπλα στο κλειστό γυμναστήριο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ», γνωστοποίησε Μητροπολίτης Ιλίου Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Μιλώντας σε κοινωνική εκδήλωση, ο κ. Αθηναγόρας επανέλαβε ότι η δέσμευση που είχε αναλάβει ο Μακαριώτατος, κατά την περσινή του επίσκεψη στο Ζεφύρι, ισχύει και ότι έχει αναθέσει στον ίδιο την εκπλήρωσή της μέσα στο 2011.

Πρόσθεσε ακόμα, ότι ισχύει και η δέσμευση του Αρχιεπισκόπου για τη φροντιστηριακή υποστήριξη, με έξοδα της Εκκλησίας, έξι μαθητών ROMA, του 3ου Δημοτικού Σχολείου Ζεφυρίου.

Από την πλευρά της η Δήμαρχος Ζεφυρίου Φωτεινή Γιαννοπούλου, εξέφρασε την ικανοποίησή της για την ανανέωση των δεσμεύσεων της Εκκλησίας.

«Χαιρόμαστε, που παρά την δύσκολη οικονομική συγκυρία, η Εκκλησία δεν ξέχασε το αίτημα του Δήμου Ζεφυρίου. Έτσι, μετά την κατασκευή του γηπέδου 5Χ5, με έξοδα της Νομαρχίας, στη νότια πλευρά της πόλης, έρχεται τώρα η κατασκευή ενός δεύτερου γηπέδου στη βόρεια πλευρά που θα ενισχύσει την αθλητική υποδομή του Ζεφυρίου και θα  δώσει κίνητρα στα παιδιά και τους νέους της συνοικίας να αθληθούν, κάτω από πολύ καλές συνθήκες», τόνισε χαρακτηριστικά η Φωτεινή Γιαννοπούλου.

Εμφανίσεις: 48625
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!