Εισβολές ιερόσυλων σε δύο εκκλησίες

ImageΔεν έχουν τέλος οι διαρρήξεις εκκλησιών στην περιφέρεια όπου η αστυνόμευση είναι από ελάχιστη έως ανύπαρκτη.

Μέσα σε λίγες ώρες, ιερόσυλοι διαρρήκτες «χτύπησαν» δύο ναούς στην Ευρυτανία και την Φθιώτιδα και έφυγαν ανενόχλητοι με το περιεχόμενο των παγκαριών τους!

Η εκκλησία της Αγίας Τριάδας στην περιοχή Τόρνος του δήμου Προυσσού στην Ευρυτανία μπήκε στο στόχαστρο άγνωστων δραστών για τέταρτη φορά μέσα στα τελευταία τέσσερα χρόνια!

Οι δράστες παραβίασαν την θύρα από την πλευρά του ιερού και πήγαν κατευθείαν στο παγκάρι το οποίο κατέστρεψαν και άρπαξαν περίπου 900 ευρώ. Η κλοπή έγινε αντιληπτή το επόμενο πρωί και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία που κάνει έρευνες για τον εντοπισμό των ιερόσυλων.

Στόχος διάρρηξης έγινε και η εκκλησία του Αγίου Βλασίου στην Αμφίκλεια Φθιώτιδας, όπου οι άγνωστοι ιερόσυλοι παραβίασαν μια πόρτα, διέρρηξαν και το παγκάρι και άρπαξαν όσα χρήματα υπήρχαν μέσα.

Ο επίτροπος που άνοιξε την εκκλησία το επόμενο πρωί ενημέρωσε την Αστυνομία, αλλά οι δράστες είχαν εξαφανιστεί παίρνοντας μαζί τους περίπου 500 ευρώ.

Εμφανίσεις: 44492
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!