Επίσκεψη Μητροπολίτη Κοζάνης στον Αντιπεριφερειάρχη

mitropolitispaulosΕπίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης Παναγιώτη Πλακεντά, πραγματοποίησε, χθες Τρίτη, ο Μητροπολίτης Σερβίων & Κοζάνης κ.κ. Παύλος.

Σε τηλεφωνική επικοινωνία του kozan.gr – το μεσημέρι της Τρίτης – με τον κ. Πλακεντά, προκειμένου να πληροφορηθούμε το σκοπό της μεταξύ τους συνάντησης, ο τελευταίος μας ενημέρωσε ότι επρόκειτο για κάτι απρογραμμάτιστο και πως η συγκεκριμένη επίσκεψη είχε περισσότερο εθιμοτυπικό χαρακτήρα.

Παρόλα αυτά τέθηκαν ορισμένα ενδιαφέροντα ζητήματα, όπως αυτό της αποκατάστασης κι ανάδειξης του Γκέρτσειου Πολιτιστικού Κέντρου (στην Κοζάνη), για το οποίο, να υπενθυμίσουμε, πως, εγκρίθηκε – από το προηγούμενο περιφερειακό συμβούλιο – η υποβολή σχετικής πρότασης στο ΕΣΠΑ, για λογαριασμό της Ιεράς Μητροπόλεως Σερβίων και Κοζάνης και συγκεκριμένα για το έργο: «Αποκατάσταση και ανάδειξη Γκέρτσειου Πολιτιστικού Κέντρου.

Ο μητροπολίτης ζήτησε να πληροφορηθεί – σε ό,τι αφορά το εν λόγω έργο – τις προθέσεις της νέας περιφερειακής αρχής κι αν προτίθεται να το εντάξει στο ΣΕΣ (νέο ΕΣΠΑ), με τον Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κοζάνης να μην αποκλείει τίποτα, καθώς το υπέρογκο ποσό των 5.8 εκ. ευρώ στα οποία ανέρχεται ο προϋπολογισμός του, αποτελούν σημαντικό “φραγμό”, ως προς τη φιλοσοφία της περιφερειακής αρχής στην υλοποίηση έργων αντίστοιχης σκοπιμότητας.

Εμφανίσεις: 46774
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!