Διευκρινήσεις απο τον Καλαβρύτων Αμβρόσιο

ImageO Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Καλαβρύτων και Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, έχει προγραμματίσει συνέντευξη Τύπου για την Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου

στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο «Νέοι Ορίζοντες» που βρίσκεται στην οδό Πολυχρονιάδου 8.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας ο κ. Αμβρόσιος θα κάνει λόγο για τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν και το πώς θα διανεμηθούν εις τους πυρόπληκτους της Μητροπόλεώς του.

Το ποσό αγγίζει τα 300.000 ευρώ. Απ’ αυτά 150.000 δόθηκαν από την Ιερά Σύνοδο και τα υπόλοιπα από Ιερές Μητροπόλεις της Ελλαδικής Εκκλησίας και άλλους φορείς.

Το μεγαλύτερο ποσοστό θα διανεμηθεί στους Αιγιαλείς πυρόπληκτους που καταστράφηκε η μοναδική τους κατοικία, άλλο σε αυτούς που είχαν απώλειες σε δύο κατοικίες και το υπόλοιπο σε μικροεπαγγελματίες που καταστράφηκαν οι επιχειρήσεις τους.

 

Σύμφωνα με αξιόπιστη πηγή οι πυρόπληκτοι θα περνούν από τα γραφεία της Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας και θα λαμβάνουν τις επιταγές που τους αναλογούν.

 

Αξίζει να σημειωθεί, ότι σε συζήτηση που είχαμε με τον κ. Αμβρόσιο και αφορούσε την τελευταία του συνέντευξη περί στήριξης των θέσεων του Μητροπολίτου Θεσσαλονίκης κ. Ανθίμου, διευκρίνισε ότι ήταν στήριξη μόνο των θέσεών του για το όνομα των Σκοπίων και όχι για την διαδοχολογία ως Αρχιεπισκόπου Αθηνών και πάσης Ελλάδος.  
Εμφανίσεις: 639
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!