Φιλανθρωπικός αγώνας με τους πιλότους της F-1

ImageΤην Κυριακή 9 Δεκεμβρίου στις 3 το μεσημέρι θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου (Γήπεδο Ατρομήτου)

ποδοσφαιρικός φιλανθρωπικός αγώνας μεταξύ της ομάδας των πιλότων της F1 και επίλεκτης ομάδας πολιτικών, καλλιτεχνών κ.λπ.

Με αφορμή τις πρόσφατες καταστρεπτικές πυρκαγιές στη χώρα μας οι πιλότοι της Formula 1 – στο πλαίσιο της εικοσιπενταετούς φιλανθρωπικής τους δράσης – αποφάσισαν να αγωνιστούν στην Ελλάδα, με πρωταγωνιστή τον επτά φορές παγκόσμιο πρωταθλητή Michael Schumacher, προκειμένου να ενισχυθούν οι πυρόπληκτοι συνάνθρωποί μας.

Συγκεκριμένα, τα έσοδα από τα εισιτήρια θα διατεθούν για την ενίσχυση των πυροπαθών του Δήμου Ζαχάρως, μέσω της Μ.Κ.Ο. της Εκκλησίας της Ελλάδος «ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ» η οποία και επιλέχθηκε κατόπιν επιθυμίας των πιλότων της Formula 1.

Την οργανωτική επιμέλεια του φιλανθρωπικού αγώνα έχει αναλάβει η εταιρεία “KNOW HOW”. Για τις λεπτομέρειες του αγώνα θα παραχωρηθεί συνέντευξη Τύπου σήμερα στις 7 το απόγευμα στην αίθουσα συνεντεύξεων του Δημοτικού Σταδίου Περιστερίου.Στη συνέντευξη Τύπου θα συμμετάσχουν ο Πρόεδρος της “Nationale Piloti” κ. Mario di Natale, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, ο Πρόεδρος της ALPHA COPY (NOKIA) κ. Σ. Κωνσταντινίδης και ο CEO της διοργανώτριας εταιρίας  “KNOW HOW” κ. Κωνσταντίνος Μαστοράκης.
Εμφανίσεις: 403
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!