Όλα έτοιμα για την υποδοχή της Εικόνας της Παναγίας Βασίλισσας

eikona-2

Για την Romfea.gr, Ευάγγελος Σαμαράς

Με πυρετώδεις προετοιμασίες η Ενορία των Αγίων Αναργύρων Μουζακίου, στην Ιερά Μητρόπολη Θεσσαλιώτιδος και Φαναριοφερσάλων, ετοιμάζεται να υποδεχθεί την Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας.

Η εν λόγω Ιερά Εικόνα έχει ήδη αγιογραφηθεί και για το σκοπό αυτό ο ιερέας της ενορίας π. Νικόλαος Δαλαγιώργος βρέθηκε πρόσφατα στην πόλη των Γρεβενών για να παρακολουθήσει από κοντά την ολοκλήρωση της αγιογράφησης.

Εντύπωση προκάλεσε στον αγιογράφο το γεγονός ότι το πρόσωπο της Παναγίας αποτυπώθηκε στην Εικόνα χωρίς να το διορθώσει καθόλου, σαν κάποιος να καθοδηγούσε το χέρι του.

«Δεν περίμενα ότι θα βγει τέτοιο αποτέλεσμα, κι εγώ απορώ με τον εαυτό μου» αποκάλυψε ο αγιογράφος, καθώς και άλλα θαυμαστά περιστατικά που συνδέονται με αυτήν την Εικόνα.

Επισημαίνεται ότι η Ιερά Εικόνα της Παναγίας Βασίλισσας, αυτήν την εβδομάδα θα μεταφερθεί στην Θεσσαλονίκη για τις τελευταίες λεπτομέρειες, ώστε να είναι έτοιμη για την επίσημη υποδοχή η οποία θα λάβει χώρα την 18η Οκτωβρίου 2014, υπό του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Θεσσαλιώτιδος κ. Τιμοθέου στην πλατεία των Αγίων Αναργύρων Κρανιάς Μουζακίου.

Εμφανίσεις: 68224
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!