Βλάσφημη έκθεση στην Ουκρανία

Image
Ο διοργανωτής Victor Pinchuk
Σάλο έχει προκαλέσει στην Ουκρανία μια «αιρετική» έκθεση τοπικών επιχειρηματιών στο κέντρο τέχνης του Κιέβο,

στην οποία βλασφημούνε φανερά τα Θεία της Ορθοδόξου Πίστεως.

Από πληροφορίες που έχει το Πρακτορείο, εκατοντάδες Χριστιανοί της Ορθόδοξης Ουκρανικής Εκκλησίας, οργάνωσαν μια εκδήλωση προσευχής με σκοπό την αφαίρεση της βλάσφημης εικόνας που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό και τους 12 Αποστόλους.

Η μεγάλη αυτή εικόνα που ονομάζεται «ο Ιησούς και οι 12 Απόστολοι», στην οποία οι 12 Απόστολοι παρουσιάζονται με κεφάλια αγελάδων και ταύρων και είναι τοποθετημένοι σε 12 ενυδρεία γεμάτα από χημική φορμόλη.

Επίσης στην έκθεση υπάρχουν τεράστιοι ορθογώνιοι πίνακες φτιαγμένοι από νεκρές μύγες και κυματίζουν μπροστά από κάθε ενυδρείο, συμπεριλαμβανομένης και σε αυτήν που απεικονίζει τον Ιησού Χριστό.

Οι Ορθόδοξοι πολίτες της Ουκρανίας που βρέθηκαν εκεί για να διαμαρτυρηθούν, τόνισαν πως αυτή η φρικιαστική έκθεση προσβάλει τα Ιερά της πίστεως μας, αλλά και τα συναισθήματα όλων των Ορθοδόξων Χριστιανών του κόσμου.

Τέλος οι πιστοί απέστειλαν επιστολή διαμαρτυρίας στον Ουκρανό Υπουργό Πολιτισμού, και στο τμήμα πολιτισμού του Κιέβου με το αίτημα να γίνει άμεση έρευνα για την βλάσφημη έκθεση αυτή.
Εμφανίσεις: 620
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!