Τον Εφοπλιστή Θ. Μαρτίνο τίμησε ο Ι.Ν. Αγίου Βλασίου Αχαρνών (ΒΙΝΤΕΟ)

marti-5

Έναν ξεχωριστό άνθρωπο που έχει αγκαλιάσει τους κατοίκους των Αχαρνών από την πρώτη στιγμή που πάτησε το πόδι του στην πόλη μας τίμησε η Φιλόπτωχος Αδελφότητα του Καθεδρικού Ιερού Ναού Αγίου Βλασίου Αχαρνών.

Ο λόγος για τον Εφοπλιστή Θανάση Μαρτίνο που αν και επιθυμούσε από την αρχή να μην γίνονται γνωστές οι δωρεές του, είναι γνωστό πως έχει βοηθήσει πολλές ενορίες στην πόλη μας, με τελευταία την δωρεά συστήματος ψύξης – θέρμανσης στον Ιερό Ναό Αγ. Βλασίου.

Η αδελφότητα πραγματοποίησε φιλανθρωπική εκδήλωση στο Κέντρο «Χρυσό Ελάφι», στην αίθουσα όπου οι Αργύρης, Γιώργος, Τάσος και Πέτρος Καβαλλάρη διέθεσαν αφιλοκερδώς, με στόχο την συγκέντρωση χρημάτων που θα διατεθούν για τη αγορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες της ενορίας.

Στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε με πρωτοβουλία του Αρχιμανδρίτη Διονύσιου Λαζαρίδη, ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας τίμησε για την προσφορά του τον Εφοπλιστή δίνοντας του ένα χρυσό κλαδί βελανιδιάς.

Όμως τον κ. Μαρτίνο τίμησε με αναμνηστική πλακέτα για την προσφορά του και ο Δήμαρχος Αχαρνών κ. Γιάννης Κασσαβός που ευχαρίστησε θερμά τον Εφοπλιστή τονίζοντας την αξία της ευεργεσίας ειδικά στις δύσκολες μέρες που διανύουμε.

Στο δεύτερο μέρος της εκδήλωσης το χορευτικό του Λυκείου Ελληνίδων Αχαρνών παρουσίασε χορούς απ’ όλη την Ελλάδα ενώ έκλεισε η εκδήλωση με την Λαϊκή Ορχήστρα του Δήμου Αχαρνών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης οι Αντιδήμαρχοι κκ. Χίος, Σαχσανίδη, Συρινίδης, Δασκαλάκης, Ορφανίδης, η Πρόεδρος ΔΗΚΕΑ κ. Ναυροζίδου και ο Αντιπρόεδρος κ. Σταύρου.

marti-6

marti-7

marti-8

Εμφανίσεις: 86954
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!