Προσοχή σε όσους επικαλούνται τη Romfea.gr για δήθεν "ρεπορτάζ"

romfea

Το τελευταίο διάστημα τηλεφωνούν ή επισκέπτονται ενορίες της Αττικής άτομα που παρουσιάζονται ως "δημοσιογράφοι" και "φωτογράφοι" με δήθεν "εντολή από τη διεύθυνση της Romfea.gr" για να καλύψουν δημοσιογραφικά ένα γεγονός ή να παρουσιάσουν μία δραστηριότητα της ενορίας.

Ενημερώνουμε τους αναγνώστες μας πως τα συγκεκριμένα πρόσωπα δεν έχουν καμία σχέση με το εκκλησιαστικό πρακτορείο ειδήσεων Romfea.gr, ενώ έχουν σκοπό να βγάζουν χρήματα.

Σε περίπτωση που πέσει στην αντίληψή σας αντίστοιχη περίπτωση παρακαλούμε ενημερώστε μας στο τηλέφωνο: 6976 495 495 η στο εμαιλ (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ).

Η Romfea.gr με μεγάλη χαρά δημοσιεύεί δραστηριότητες και πρωτοβουλίες ενοριών και σημαντικών γεγονότων.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή απορία μπορείτε να επικοινωνείτε στο συγκεκριμένο τηλέφωνο και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο με την δημοσιογραφική ομάδα της Romfea.gr

Εμφανίσεις: 88565
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!