Επικαλούνται το όνομα της ''Αποστολής'' για να μαζέψουν χρήματα

mko

Να εξαπατήσουν ιερείς σε Ναούς της Αρχιεπισκοπής Αθηνών επιχειρούν τις τελευταίες ημέρες επιτήδειοι επικαλούμενοι το όνομα στελέχους της φιλανθρωπικής εταιρείας "Αποστολή".

Η ΜΚΟ "Αποστολή" δεν ενισχύει οικονομικά παρά μόνο σε είδη πρώτης ανάγκης, τρόφιμα και φάρμακα οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Σύμφωνα με μαρτυρίες ιερέων που επιχείρησαν να τους εξαπατήσουν, μία κυρία τηλεφωνεί σε ενορίες και ζητά από τους κληρικούς να ενισχύσουν οικονομικά συγκεκριμένες οικογένειες καταθέτοντας χρήματα σε τραπεζικούς λογαριασμούς.

Η κυρία συστήνεται ως "κυρία Βασιλείου" (υπαρκτό πρόσωπο που εργάζεται στην "Αποστολή") η οποία ασφαλώς ουδεμία σχέση έχει με τη συγκεκριμένη "πρωτοβουλία".

Οι ιερείς θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί σε τέτοιες κινήσεις και να ενημερώνουν την Αρχιεπισκοπή Αθηνών και την "Αποστολή", ώστε να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες από τις αστυνομικές αρχές στις οποίες έχει ήδη καταγγελθεί η απάτη.

Εμφανίσεις: 57603
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!