Χαλκίδος Χρυσόστομος: ''Το ζήτημα των διοδίων είναι ένα γενικό κακό''

chrysostomos triandafillou

ROMFEA.GR | Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης 16 Οκτωβρίου σύμφωνα με το Eviaportal η συνεδρίαση για το ζήτημα της επιβολής διοδίων στο δρόμο Χαλκίδας-Σχηματάριου, ύστερα από πρόσκληση του Αντιπεριφερειάρχη Ευβοίας Φάνη Σπανού.

Στη συνάντηση εκτός από τον Δήμαρχο και τις τοπικές αρχές, παρέστη και ο Σεβ. Μητροπολίτης Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος.

"Παρευρίσκομαι εδώ γιατί θεωρώ ότι όλα τα ζητήματα που απασχολούν το ποίμνιο μας δεν μπορούν να μας αφήνουν αδιάφορους", ανέφερε μεταξύ άλλων ο Σεβασμιώτατος.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Χρυσόστομος τόνισε: "Οι οικονομικές απαιτήσεις τα τελευταία χρόνια είναι εξαιρετικά δυσβάστακτες και μέσα σε αυτές τις απαιτήσεις είνα και τα διόδια, σε ένα δρόμο που έχει αρκετές τεχνικές δυσκολίες. Το ζήτημα των διοδίων είναι ένα γενικό κακό."

"Θεωρώ ότι πρέπει να γίνει κατανοητό ότι κάπως αλλιώς πρέπει να δουν τα πράγματα και πρέπει να δουν την Εύβοια με ένα διαφορετικό μάτι", πρόσθεσε χαρακτηριστικά ο Μητροπολίτης.

Κλείνοντας ο κ. Χρυσόστομος υπογράμμισε ότι "η Εύβοια έχει ένα απαρχαιωμένο, δύσκολο και επικίνδυνο οδικό δίκτυο και νομίζω ότι πρέπει τουλάχιστον να πετύχουμε τη βελτίωση των πραγμάτων που υφίστανται σήμερα. Ως μητροπολίτης σας θα είμαι μαζί σας σε όλους τους αγώνες και σε ό,τι αποφασιστει".

Εμφανίσεις: 38406
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!