Η Χαριτόβρυτη Δεξιά του Αγίου Νεκταρίου στην Πρέβεζα (ΒΙΝΤΕΟ)

kentrikiΗ Χαριτόβρυτη Δεξιά του Αγίου Νεκταρίου από το μοναστήρι της Αίγινας, θα φιλοξενηθεί στον Ναό του Αγ. Νεκταρίου στον Υδατόπυργο για τέσσερις ημέρες.

Η υποδοχή έγινε στον Φόρο στις 17:00 από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πρεβέζης Χρυσόστομο, ενώ το παρών έδωσαν ο βουλευτής της Πρέβεζας Δημήτρης Τσουμάνης, ο Δήμαρχος Χρήστος Μπαΐλης ο θεματικός αντιπεριφερειάρχης Περικλής Βασιλάκης, εκπρόσωποι σωμάτων ασφαλείας, αρχών και φορέων καθώς και πλήθος πιστών.

Η πομπή που ξεκίνησε λίγο μετά τις 17:00 με επικεφαλής τον Μητροπολίτη Πρεβέζης Χρυσόστομο, κατευθύνθηκε προς τον Ιερό Ναό του Αγ. Νεκταρίου με την συνοδεία της φιλαρμονικής Ορφέας αλλά και μαθητών, αγόρια και κορίτσια, από το 4ο Δημοτικό Σχολείο μαζί με τον διευθυντή του σχολείου κ. Σαράφογλου.

Στον Ιερό Ναό όπου περίμεναν και εκεί δεκάδες πιστοί εψάλη εσπερινός και αμέσως μετά παράκληση στην χάρη του Αγίου.

Το ιερό λείψανο θα παραμείνει στο ναό, ο οποίος θα είναι ανοιχτός από τις 07:00 έως τις 22:30 καθημερινά, μέχρι και τις 22 Οκτωβρίου.

Εμφανίσεις: 50774
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!