60χρονος Ιερέας κατηγορείται για βιασμό ανηλίκων

ImageΦρίκη προκαλεί στον Ελληνικό λαό η σημερινή αποκάλυψη περί σεξουαλικής κακοποίησης δύο ανήλικων κοριτσιών στην περιοχή του Ίλιον,

για την οποία πληροφορίες λένε πως εμπλέκεται και ένας Ιερέας της περιοχής.

 

Απ΄ότι ακούστηκε ο εν λόγω Ιερέας ασελγούσε και βίαζε τα ανήλικα κοριτσάκια σε χώρο της Εκκλησίας στην οποία ιερουργούσε ο ίδιος, για τον οποίο είδη έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

 

Οι κάτοικοι της περιοχής έπεσαν από τα σύννεφα, και κάνουν λόγο για έναν Ιερέα αγωνιστή, με μεγάλο έργο και από τους καλύτερους που έχουν περάσει από τον Ιερό Ναό τους.

 

Σήμερα αναμένονται και οι επίσημες ανακοινώσεις από την Αστυνομία και συγκεκριμένα από το τμήμα Ασφαλείας, περί της φρικιαστικής και πρωτοφανούς σεξουαλικής κακοποίησης ανηλίκων κοριτσιών στην οποία εμπλέκεται και κληρικός.

ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΗΣ ΥΠΟΘΕΣΗΣ

Πληροφορηθήκαμε πρίν από λίγο πως τελικά τα εμπλεκόμενα άτομα στην υπόθεση της σεξουαλικής κακοποίησης, η 33χρονη μητέρα των δύο ανήλικων κοριτσιών, ο 42χρονος σύντροφος της, ο 83χρονος συνταξιούχος και τέλος ο 60χρονος Ιερέας, οδηγήθηκαν στον Εισαγγελέα.

Οι δύο πρώτοι κατηγορούνται για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας, βιασμό ανηλίκων κατ' εξακολούθηση, κατάχρηση ανηλίκου σε ασέλγεια, μαστροπεία, πορνογραφία ανηλίκων, παράβαση του νόμου περί εκδιδομένων με αμοιβή προσώπων και παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, γιατί στο σπίτι τους βρέθηκαν μικροποσότητες ινδικής κάνναβης και ηρωίνης.

Ο 83χρονος κατηγορείται για βιασμό τετελεσμένο και εν απόπειρα, κατ' εξακολούθηση και κατ' συρροή, ενώ ο 60χρονος ιερέας για βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Τέλος οι κατηγορούμενοι πήραν προθεσμία να απολογηθούν την Τρίτη.

Εμφανίσεις: 948
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!