Αποφυλακίζεται ο Απόστολος Βαβύλης

ImageΣύμφωνα με πληροφορίες με βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών αποφυλακίζεται ο Απόστολος Βαβύλης, ο οποίος επί τρία χρόνια κρατείτο στις φυλακές Κορυδαλλού, για κατηγορίες που αφορούσαν τις δραστηριότητες του.

 

 

Το βούλευμα του Συμβουλίου Πλημμελειοδικών με αριθμό (887/2008), έκρινε ότι ο Απόστολος Βαβύλης δεν είναι επικίνδυνος για την τέλεση νέων αδικημάτων, και διατάσσει την αντικατάσταση της κράτησης του με χρηματική εγγύηση 10.000 ευρώ.

 

Επίσης του έγινε απαγόρευση εξόδου από την χώρα, αλλά και κάθε μήνα υποχρεωτικά θα εμφανίζετε σε Αστυνομικό Τμήμα.

 

Να αναφερθεί πως με το ίδιο βούλευμα ο Βαβύλης απαλλάσσεται από τις κατηγορίες της παραβίασης μυστικών της Πολιτείας, της απάτης, και της υπεξαίρεσης μεγάλης αξίας.

 

Τέλος να αναφερθεί πως η δικογραφία σε βάρος του Απόστολου Βαβύλη αφορά τις δραστηριότητές του στα Ιεροσόλυμα κατά την περίοδο της εκλογής του πρώην Πατριάρχη Ιεροσολύμων κ. Ειρηναίου, στην Κάτω Ιταλία με το σύλλογο Μάγκνα Γκρέτσια, και τέλος τις διαδικασίες για την έκδοση πλαστής ταυτότητας στο όνομα Απόστολος Φωκάς.
Εμφανίσεις: 1684
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!