Ονομαστήρια Μητροπολίτη Καρυστίας Σεραφείμ (ΦΩΤΟ)

 onom-karistias-11

Για την Romfea.gr | Γιάννης Κούκης

Σήμερα, Σάββατο 8 Νοεμβρίου ημέρα της εορτής των Παμμεγίστων Ταξιαρχων, άγει τα ονομαστήρια του ο Σεβ. Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ

Το πρωί στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό των Ταξιαρχών Κύμης, τελέστηκε πολυαρχιερατικό συλλείτουργο προεξάρχοντος του εορτάζοντα Μητροπολίτη Καρυστίας.

Επίσης συλλειτούργησαν οι Μητροπολίτες Χαλκίδος κ. Χρυσόστομος και Σισανίου και Σιατίστης κ. Παύλος.

Να αναφερθεί ότι παρόλο την βροχή ο ναός των Ταξιαρχών ήταν κατάμεστος από πιστούς, οι οποίοι έσπευσαν να τιμήσουν την εορτή αλλά και τον Ποιμενάρχη τους.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβ. Μητροπολίτης Σιατίστης κ. Παύλος, ο οποίος αναφέρθηκε στο νόημα της εορτής και πως πρέπει να τιμούμε τους Αγγέλους.

Επίσης αναφέρθηκε στον εορτάζοντα Μητροπολίτη, του οποίου εξήρε το ήθος, τις αρετές και το γεγονός ότι επι δεκαετίες καλλιεργεί με αυταπάρνηση το πλήρωμα της Επαρχίας του.

Σε άλλο σημείο ο Μητροπολίτης Παύλος, χαρακτήρισε τον κ. Σεραφείμ ως εξέχουσα προσωπικότητα της Ιεραρχίας της Εκκλησίας της Ελλάδος.

Από την πλευρά ο Μητροπολίτης Καρυστίας κ. Σεραφείμ ευχαρίστησε τους Αγίους Αρχιερείς για την παρουσία τους, ενώ ζήτησε από τους πιστούς να προσεύχονται για να αναδεικνύεται άξιος της αποστόλης του.

onom-karistias-1

onom-karistias-2

onom-karistias-3

onom-karistias-4

onom-karistias-5

onom-karistias-6

onom-karistias-7

onom-karistias-8

onom-karistias-9

onom-karistias-10

onom-karistias-11

onom-karistias-12

onom-karistias-14

onom-karistias-15

onom-karistias-16

onom-karistias-17

onom-karistias-18

onom-karistias-19

onom-karistias-20

onom-karistias-21

onom-karistias-22

onom-karistias-23

onom-karistias-24

onom-karistias-25

Εμφανίσεις: 68323
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!