Εσπερινός και υποδοχή ιεράς εικόνος στην Καλλιθέα (ΦΩΤΟ)

kladis-4

ROMFEA.GR | Με λαμπρότητα τελέστηκε ο Μέγας πανηγυρικός εσπερινός της μνήμης του Αγίου Νεκταρίου στο παρεκκλήσιο της ενορίας του Αγίου Νικολάου Καλλιθέας.

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε αντίγραφο της Ιεράς Εικόνος της Παναγίας του Άξιον Εστί η οποία και θα τοποθετηθεί στο Ιερό Βήμα του Παρεκκλησίου.

Την Ιερά Εικόνα έχρισε με Άγιο Μύρο ο προεξάρχων του Εσπερινού θεοφιλέστατος Επίσκοπος Θαυμακού κ. Ιάκωβος.

Στο τέλος ο προϊστάμενος του Ιερού Ναού Αρχιμ. Νικόλαος Κλάδης ευχαρίστησε τον Θεοφιλέστατο τον παριστάμενο κ. Δήμαρχο και τούς Πανοσιολογιωτάτους Αρχιμ. Κωνστάντιο Παναγιωτακόπουλο Ιεροκήρυκα της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών, Αρχιμ. Καλλίνικο Νικολάου Ιεροκήρυκα της Ιεράς Μητροπόλεως Καισαριανής, Αρχιμ. Άνθιμο Ρεγγίδη από την Ι.Μ. Αλεξανδρουπόλεως και τον Αρχιμ. Μακάριο Τσιμέρη από την Ι.Μ. Θεσσαλονίκης για την συμμέτοχη τους στην ιερά πανήγυρη.

Αργά το βράδυ θα τελεσθεί Ιερά αγρυπνία και το πρωί Αρχιερατική Θεία Λειτουργία στον κυρίως Ναό, ενώ στις 10:30 Θεία Λειτουργία στο Ιερό Παρεκκλήσιο.

kladis-1

kladis-2

kladis-3

kladis-4

kladis-5

kladis-6

kladis-7

 kladis-8

kladis-10

kladis-9

kladis-11

kladis-12

kladis-14

kladis-13

kladis-15

kladis-17

kladis-18

kladis-19

kladis-20

kladis-21

Εμφανίσεις: 42629
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!