Εσπερινός για τον Πολιούχο της Σαλαμίνας (ΦΩΤΟ+ΒΙΝΤΕΟ)

salaminos-15

ΣΑΛΑΜΙΝΑ | ΑΙΜΙΛΙΟΣ ΠΟΛΥΓΕΝΗΣ

Με κατάνυξη και σε κλίμα συγκίνησης τελέστηκε σήμερα, Δευτέρα 10 Νοεμβρίου 2014, ο Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός του Αγίου Μεγαλομάρτυρος Μηνά του θαυματουργού, Πολιούχου Σαλαμίνος στον ομώνυμο Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του νησιού.

Στον Εσπερινό χοροστάτησε ο Σεβ. Μητροπολίτης Μεγάρων και Σαλαμίνος κ. Κωνσταντίνος, πλαισιούμενος από πλειάδα κληρικών της Ιεράς Μητροπόλεως, τους εφημερίους του Ναού και πλήθος πιστών οι οποίοι νωρίτερα υποδέχθηκαν τον νέο Ποιμενάρχη τους στην πλατεία Ηρώων.

Τον Θείο Λόγο κήρυξε ο Σεβασμιώτατος, ο οποίος αναφέρθηκε στον βίο του Αγίου Μηνά, ενώ εξέφρασε την χαρά του για το γεγονός ότι η υποδοχή του στην νέα του επαρχία την Σαλαμίνα συνοδεύεται με την εορτή του Πολιούχου του νησιού.

Να αναφερθεί ότι στον Εσπερινό παρέστησαν, η Δήμαρχος Σαλαμίνος κα. Ισιδώρα Νάννου - Παπαθανασίου, ο Αρχηγός Στόλου κ. Παναγιώτης Λίτσας, ο πρώην Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Δημήτρης Ελευσινιώτης και μέλη του δημοτικού συμβουλίου.

salaminos-1

salaminos-2

salaminos-3

salaminos-4

salaminos-5

salaminos-6

salaminos-7

salaminos-8

salaminos-8a

salaminos-9

salaminos-10

salaminos-11

salaminos-12

salaminos-13

salaminos-14

salaminos-16

salaminos-17

salaminos-18

salaminos-19

salaminos-20

salaminos-21

salaminos-22

Εμφανίσεις: 80752
Γίνετε ενεργά η πηγή του Romfea.gr! Στείλτε ειδήσεις και φωτογραφίες που πιστεύετε πως ενδιαφέρουν τους αναγνώστες στο [email protected]
FOLLOW ROMFEA:
top
Has no content to show!